Petak, 17 svibnja, 2024

Brada je mush have dodatak na licu modernog muškarca: Kako je najbolje njegovati?

Ako ste jedan od 'sretnika' i vaša brada je dosegla svoju punoću na vašem licu, možda vam je klasičan stil koji nosite dosadio. Donosimo trendovi u svijetu brade prevladavati u 2022., kao i proizvode uz koje ćete je lakše njegovati i održavati!

U posljednjih nekoliko godina, brade su u velikom trendu. Nose je gotovo svi, od poznatih osoba do muškaraca koje viđamo svaki dan u svojoj okolini. Trend puštanja duge, guste brade je još uvijek prisutan i ne planira nas napustiti uskoro. Brada uistinu promjeni izgled muškarcu, pa se mnoge žene zezaju da ni ne znaju kako njihova polovica uistinu izgleda, jer ga nikada nisu vidjele brz brade.I dok se prije nošenje brade smatralo ne profesionalnom i uz sebe je nosilo razne pridjeve, sada je dio stila i nešto što mnoge žene smatraju najprivlačnijim na muškarcu. Puštanje brade mnogim muškarcima zna biti “zahtjevan” proces, jer ista ne raste jednakom brzinom i gustoćom, pa može doći do nekih faza kada je praznija. Međutim, ako ste jedan od “sretnika” i vaša brada je dosegla svoju punoću na vašem licu, možda vam je klasičan stil koji nosite dosadio. Zato smo odlučili otkriti koji će trendovi u svijetu brade prevladavati u 2022., a i donosimo nekoliko proizvoda uz koje ćete je lakše njegovati i održavati!

1/ Beardstache – mješavina brade i brkova

Ova brada je mix između pune brade i obrijanog lica. Ovaj hibrid je jedan od stilova koje morate dodati na svoj popis. Odiše uglađenošću ako se održava na pravi način. Malo je drugačija te daje vašem licu da “prodiše”, a odlična je za ljeto. Ovaj stil lijepo izgleda na  gotovo svim oblicima lica i daje istaknuti oblik vašoj bradi. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Henry Cavill (@henrycavill)

2/ Kratka brada

Ništa nije bolje od klasične kratke brade,  a spuštena verzija je još jedna alternativa koja razbija monotoniju. Uredno obrijan dio na obrazima je pravi način za nošenje suptilnije verzije. Nakon što vam izraste brada, izrežite brkove i pokušajte iz držati uvijek istima. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Beard Monsters (@beard__monsters)

3/ Kratka kosa i gusta brada

Gusta brada je mnogima odbojna jer ju je potrebno održavati, ali kada je ista spojena s frizurom izgleda poprilično cool. Dečki s ovalnim licem imaju najbolje predispozicije za nošenje ovog stila, a drugima će trebati malo podrezivanja i formiranja stila. Ako sami šišate breadu, radite to dok je suha, tako ćete znati gdje pravilno zagladiti rubove.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Jamie Dornan (@jamiedornan)

4/ Produžena kozja bradica

Stil u kojem se kombiniraju kozja bradica i brkovi je produžena kozja bradica. Ovaj izgled možete postići tako da pustite bradu da izraste, obrijte zaliske prema obliku lica. Ovaj stil je najidealniji za muškarce ovalnog i četvrtastog oblika lica. Mnoge slavne osobe također su nosile ovaj trend brade, a sada je vratio.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Brad Pitt (@bradpittofflcial)

5/  Neuređena brada

Iako ovaj trend brade može potaknuti poglede, to je zasigurno jedan od najboljih načina da izgledate “grubo”. Ako se napravi kako treba, ovaj stil brade može potaknuti druge muškarce da vam zavide. Imajte na umu da je ova najprikladnija za osobe s okruglim ili ovalnim oblikom lica. Ako ga imate, uživajte u njoj!

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Jason Momoa (@prideofgypsies)

Najbolji proizvodi za stiliziranje i održavanje brade:

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime