Petak, 17 studenoga, 2023

Nicki Minaj odgovorna je za novi TikTok trend koji vole – muškarci

Sigurno se pitate kako je neki povijesni događaj ili u ovom slučaju carstvo postalo popularno na TikToku? Zahvaljujući - ženi

Sigurno se pitate kako je neki povijesni događaj ili u ovom slučaju carstvo postalo popularno na TikToku? Pjevačica Nicki Minaj ima svoj alter ego pod imenom Roman, a u studenom objavljuje novi album. Jedna od pjesama na albumu zvat će se Roman’s Revenge. To je bio dovoljan povod da žene počinju svoje muževe, dečke ili zaručnike ispitivati koliko često razmišljaju o Rimskom Carstvu. Odgovore koje su dobile su ih iznenadili. Kada ste zadnji put razmišljali o Rimskom Carstvu?

U ovom trendu žene postave pitanje svojim boljim polovicama kada su zadnji put razmišljali o Rimskom Carstvu ili koliko često razmišljaju o istom. Ako se odlučite i vi pitati muškog člana obitelji ili svog dečka isto pitanje i ako njihov odgovor bude da ne razmišljaju o carstvu svaki dan ili barem četri puta mjesečno, nešto ne valja. 

@parishilton Carter’s take on the Roman Empire. My takeaway? Togas. 😂 #RomanEmpire ♬ original sound – ParisHilton

 

Da stvar bude još smješnija, ženama šokantna, je kako ozbiljno muškarci pristupaju pitanju i kako objašnjavaju svoj stav. Trend je započeo u kolovozu kada je rimski reenaktor Gaius Flavius na Instagramu napisao tekst o tome da muškarci vrlo često razmišljaju o ovom povijesnom razdoblju bez da su žene toga svjesne. 

Neki su možda svoje znanje iz povijesti odlučili ostaviti u srednjoj školi pa se ne zamaraju razmišljanjem o nekadašnjem najvećem carstvu na svijetu tog doba. Jedna žena je upitala svog muža razmišlja li o tom povijesnom dobu na što joj je on odgovorio sviđa li joj se novi album Nicki Minaj. 

Žene su pokrenule svoju verziju Rimskog Carstva

Trend koji je započeo razmišljanjem o povijesti, ženska strana TikToka pretvorila je u drugu krajnost. Međusobno navode svoje roman empire misli poput raznih scena iz kultnih filmova, snimke pjevača sa koncerta i slično. 

@ambarrail This trend is incredible. Some of the best ones #romanempire #romanempirecompilation ♬ original sound – ambarrai

 

S obzirom da smo uz pomoć TikToka otkrili da muškarci u svoje slobodno vrijeme razmišljaju o bitkama koje je Julije Cezar vodio, tko zna razmišljaju li o Aleksandru Velikom, Bizantskom carstvu ili možda o Mezopotamiji…

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime