Utorak, 23 srpnja, 2024

Ne propustite 12 ekološki prihvatljivih proizvoda za dom koji su na odličnom sniženju!

Donosimo najbolje ekološki prihvatljive predmete za kuhinju, kupaonicu i svakodnevnicu. Uživajte u kupovini!

Vrijeme sniženja osim gomilanja stvari možete iskoristiti za kupovinu stvari koje će vaš dom pretvoriti u ekološki prihvatljiviji. Od četkica za čišćenje izrađenih od bambusa do ekološki prihvatljivih vrećica za hranu, ovi proizvodi na Amazonu su sve što vam treba za početak održivijeg života!Donosimo najbolje ekološki prihvatljive predmete za kuhinju, kupaonicu i svakodnevnicu. Uživajte u kupovini!

1/ Četke za ribanje lonaca od bambusa

Čvrste i guste dlake osiguravaju lako uklanjanje mrlja, dok ih materijal koji je moguće kompostirati čini izvrsnim za planet. Trenutna cijena je 75 kn.

2/100% kompostirane biorazgradive vreće za smeće

Obožavamo ove kompostirane biorazgradive vreće za smeće, izrađene od škroba kukuruza, biljnih ulja i PBAT-a (potpuno kompostirani polimeri). Cijena ovih vrećica za 150 komada od 6L je 60 kn.

3/ Ekološko jaje s kuglicama za pranje

Tražite li ekološki način pranja odjeće? Pa, ovo jaje s kuglicama s mirisom izvrsna su zamjena za klasične deterdžente. Jednostavno ih ubacite u perilicu, a ima ih dovoljno za čak 50 pranja, a cijena mu je samo 30 kn.

4/ Biorazgradive sadnice

Navucite svoje vrtlarske rukavice i krenite u avanturu uzgajanja uz ove biorazgradive sadnice. Od cvijeća do povrća i biljaka, ove sadnice se mogu koristiti za čitav niz različitih stvari. Cijena za 10 komada koji sadrže po 24 sadnice je 50 kn.

5/Spužva za pranje posuđa od lufe

Napravljene od biljke lufe, ove 100% biorazgradive spužve za pranje posuđa kuhinjski su must have. Za 60 kn dobijete 8 spužvica koje možete koristiti više puta.

6/ Omoti za pospremanje hrane od prirodnih materijala

Od sendviča do grickalica, ovi potpuno prirodni omoti idealni su za umotavanje hrane. Nakon korištenja ih je dovoljno oprati u toploj vodi i spremne su za idući dan, a cijena jednog pakiranje je 56 kn! 

7/ Multifunkcionalni čistaći doma

Ovo netoksično višenamjensko sredstvo za čišćenje je ono što treba svakom domu. Jednostavno pomiješajte s vodom, ulijte u bočicu s raspršivačem i vaš će prostor začas izgledati svježe. Cijena 6 paketića je 43 kn.

8/ Višenamjenski pamučni štapići

LastSwab – višekratna i održiva alternativa pamučnim štapićima – pomaže u zaustavljanju nepotrebnog otpada. Svaki dolazi u ljupkoj kutijici, što olakšava njihovo skladištenje. Cijena jednog štapića je 62 kn.

9/ Višekratne blazinice za skidanje šminke

Izvrsne su za uklanjanje šminke i svakodnevno čišćenje lica. Ove pamučne blazinice za višekratnu upotrebu izrađene su od 20% organskog pamuka i 80% bambusa. Jednostavno ih ubacite u pranje nakon upotrebe. Cijena za 18 komada je 112 kn.

 

10/ Četkice za zube od bambusa

Obnovite svoj kupaonski ormarić ovim bambusovim četkicama za zube, pogodnim za planetu. Ne samo da pružaju ugodno iskustvo čišćenja, već će pomoći i u smanjenju nepotrebnog otpada. Četiri četkice su 35 kn.

11/ Set za zaštitu i njegu kože

Ovaj set za njegu kože tvrtke Beauty Kitchen ono je što treba svakom domu. Osim što se može ponovno napuniti, svaki set uključuje čudotvornu masku, BB kremu, sprej i ekološku spužvu. Cijena seta je 200 kn.

 

12/ Kompostirajuće vrećice za zamrzavanje

Izbacite plastične vrećice i upotrijebite ove kompostirajuće vrećice za zamrzivače. Ne sadrži polietilen te su idealne za čuvanje voća, povrća i ostale hrane. Cijena 50 vrećica je 100 kn.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime