Petak, 22 ožujka, 2024

7 znakova koji ukazuju na to da se vašem partneru sviđa vaša prijateljica

Komunikacija postaje ključni element za razumijevanje stavova druge osobe. Zatim ćemo vam reći kako znati sviđa li se vašem partneru neka od vaših prijateljica

Primjećujete čudne promjene u svojoj vezi i pitate se: Kako znati sviđa li se vašem partneru neka od vaših prijateljica? Ponekad se javljaju brige koje nas navode na razmišljanje o dinamici između našeg partnera i onih koji su nam bliski. Prijateljstvo je bitna komponenta u životu svakog ljudskog bića, ali, kao i u svemu, uvijek postoji granica. Istraživanje tih osjećaja može biti delikatno i bitno je pristupiti temi s osjetljivošću i empatijom.



Dakle, komunikacija postaje ključni element za razumijevanje stavova druge osobe. Zatim ćemo vam reći kako znati sviđa li se vašem partneru neka od vaših prijateljica. Ako se ponaša drugačije u blizini vaše prijateljice, na primjer postaje nervozan, više se smiješi ili se ponaša veselije, to bi mogao biti znak privlačnosti.

Često joj daje komplimente

Ako je redovito spominje, bilo hvaleći je ili pokazujući interes za njezine aktivnosti, to bi mogao biti pokazatelj da stalno misli na vašu prijateljicu.

Suptilne usporedbe

Ako vas dvije često uspoređuje, bilo da govorimo o privlačnosti i osobnim kvalitetama, to bi mogao biti znak da procjenjujete kompatibilnost između vas dvoje.

Photo by Ivana Cajina on Unsplash

Promjene u komunikaciji

Provjerite postoji li razlika u načinu na koji vaš partner komunicira s vama kada je vaša prijateljica prisutna. To može biti smanjenje nježnih gesta i bezobrazniji način razgovora.

Pokazuje interes za njihove aktivnosti

Činjenica da iznenada želi sudjelovati u događajima u koje je uključena vaša prijateljica mogla bi značiti da on ima interesa za nju.

Djelujte obrambeno

Ako pokušavate razgovarati o svojoj prijateljici, a vaš partner izbjegava temu ili pokazuje čudan stav prema tom razgovoru, to bi mogao biti znak da postoje dodatni problemi koji bi mogli zahtijevati vašu pažnju.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime