Utorak, 2 srpnja, 2024

Snack: Kako je postao najpopularnija aplikacija za dejtanje u pandemiji

Nova aplikacija za dejtanje inspirirana je TikTokom i idealna za generaciju Z jer nudi na feedu videozapise s profila koji odaberete. To je puno autentičnije i osobnije iskustvo, a čini se prirodnijim te s manje prisilnih interakcija

Aplikacije za upoznavanje nisu novost, ali su u ovo vrijeme pandemije i socijalne izolacije doživjele procvat, stoga su se krenule nadmetati koja je bolja i zanimljivija korisnicima.Većini korisnika čini se dosadilo je obično skrolanje kroz fotografije profila pa je popularnost stekla sasvim nova dating aplikacija pod nazivom – Snack. 

Autentičnije i osobnije iskustvo

Snack je, naime, primijetivši sve veću popularnost videozapisa – od Instagrama do TikToka – odlučio upravo to iskoristiti kako bi iskustvo online upoznavanja postalo što zanimljivije. Stoga, umjesto da skrolate po fotografijama, što može biti vrlo jednostavan način da se ljudi lažno predstave, korisnici Snacka na feedu gledaju videozapise s profila prije nego što se odluče za interakciju.
To je puno autentičnije i osobnije iskustvo, a čini se prirodnijim te s manje prisilnih interakcija. Osim toga, možete lajkati i komentirati videozapise ljudi, čak i ako im se nije svidio vaš vlastiti sadržaj, što omogućuje puno više koketiranja te čini Snack sličniji društvenoj mreži nego tradicionalnoj aplikaciji za upoznavanje.

Kako koristiti Snack?

Snack je istodobno jednostavan i lak za korištenje, a s druge strane nudi potpuno novo iskustvo. Počinje s izradom profila, baš kao i bilo koja druga aplikacija za upoznavanje, te unošenjem osnovnih podataka o sebi, uključujući ime, dob i spol (sa širokim rasponom rodnih opcija za LGBTQ+ datere), ali umjesto uobičajenih prijenosa fotografija, od vas se traži da uploadate jednu fotografiju i jedan videozapis. Možete dodati i više videozapisa, ali potreban vam je barem jedan videprije nego što počnete koristiti aplikaciju. Za razliku od gotovo svake druge aplikacije za upoznavanje na tržištu, Snack se temelji na video zapisima!

Uz to kombinira značajke tradicionalnih aplikacija za spojeve i otvorenijih društvenih mreža. Umjesto da prolazite kroz profile, prikazat će vam se tekući feed videozapisa, sličan onome što možete vidjeti na Instagramu ili TikToku. Ako vas privuče video, možete ga lajkati i(li) ostaviti (koketni) komentar. Ako se drugoj osobi svidi jedan od vaših videozapisa možete započeti slati i izravne poruke.

Snack sigurnost shvaća vrlo ozbiljno – nema lažiranja

Profili temeljeni na videozapisima imaju velike prednosti: možete biti sigurniji da razgovarate sa stvarnim čovjekom, a osobnost je lakše prenijeti u videozapisu nego na fotografiji. Generaciji Z je puno ugodnije snimati sebe nego starijim generacijama, stoga Snack i koriste mlađe generacije. 

Prijavljivanje na aplikaciju je vrlo jednostavno, ali donekle jedinstveno. Možete se prijaviti samo pomoću telefonskog broja ili Apple ID-a – a ne putem e-maila- jer su ove dvije metode najsigurnije i najteže ih je lažirati. Pri tome – Snack je besplatan.
Snack sigurnost shvaća vrlo ozbiljno, počevši već od postupka registracije. A kako je e-mail i facebook račune lako lažirati, inzistiraju isključivo na telefonskom broju i Apple ID-u.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime