Petak, 22 ožujka, 2024

Zašto muškarci ne postavljaju više pitanja na spojevima?

Tip je toliko zauzet hvalisanjem samim sobom da ne primjećuje da zovete taksi ili da dajete znak barmenu za račun. Zapravo, često se pitamo bi li takav tip uopće primijetio da ste se onesvijestili od čiste dosade i skliznuli sa stolice

Ako pričate sa svojim muškim prijateljem, često ćete čuti razne pritužbe zašto spoj nije uspio. Ponekad ne smatraju dotičnu ženu zanimljivom, ni pametnom, ni kulturnom, ni utemeljenom. Uvijek je smiješno što mogu napraviti takve generalizacije jer jedina pritužba koju čujete od žena uvijek i iznova je: “Nikada me nije pitao ništa o meni! Samo je cijeli sat brbljao o sebi.” Čini se da je to pravi problem – muškarci koji nemaju pojma u razgovoru na prvom spoju.Tip je toliko zauzet hvalisanjem samim sobom da ne primjećuje da zovete taksi ili da dajete znak barmenu za račun. Zapravo, često se pitamo bi li takav tip uopće primijetio da ste se onesvijestili od čiste dosade i skliznuli sa stolice. Ali zašto su mnogi od njih tako loši? Zašto još nisu shvatili da time što nastavljaju pričati o sebi, bez pokazivanja najmanjeg interesa za osobu na stolici do sebe, uništavaju svoje šanse (a nas čine jadnima )?

TOP 5 mjesta idealnih za prvi spoj u Zagrebu

Muškarci su kao paunovi

Muška sklonost verbalnoj inkontinenciji godinama im je dobro služila, previše pričanja, za muškarce, slično je širenju repa koje rade paunovi. Pokazuju svoje prekrasno perje kad god paunica prođe pokraj njih jer dame na grašku biraju tipa na temelju nevjerojatne ljepote njegova perja. Slično tome, muškarci sebe prezentiraju kada su prisutne žene. Slušajte istog muškarca kada razgovara s drugim muškarcima i usporedite to s onim o čemu govori kada su prisutne žene. Njegov stil razgovora dramatično se mijenja. Shvaćajući ovo, možda sljedeći put kada tip bude govorio… i govorio… i govorio… na prvom spoju, možete se podsjetiti da vas samo pokušava impresionirati. Možda ćete onda lakše podnijeti. S druge strane, možda biste trebali samo reći: “Slušajte, gospodine Paune, možete li podići svoje perje na pet minuta kako bih vam mogla reći nekoliko osnovnih biografskih detalja? Kao što je moje prezime?”

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime