Petak, 22 ožujka, 2024

Čvrsti trbuh u 7 dana? Uz ovih 15 treninga od 15 minuta je moguće!

SMT obitelji se pridružuje novi 'Booty & Core' program koji traje samo 15 minuta dnevno, a trbuh će postati ravniji za 7-10 dana

Od službenog početka jeseni dijeli nas još nekoliko dana, kao i od novog poslovnog i privatnog početka kako mnogi vide 23. rujna. Još jedna sezona kupaćih je iza nas, no to nipošto ne znači da biste trebali zaboraviti na treninge i zdravu prehranu. Kako dobra stara poslovica kaže: trenirajte da budete jaki i zdravi, a ne mršavi. To je samo bonus! Ovoga puta naglasak je na čvrstom i ravnom trbuhu u samo 7 dana!Biti zdrav je u modi baš svake sezone, bila ona hladna ili topla, a uvijek je lakše pokrenuti se i ostati na pravom putu ranije. Naročito ako uz sebe imate posvećenog trenera kojem niste samo još jedno ime u grupi. Onog koji vas svakodnevno motivira i gura da idete dalje te vam ne dopušta da odustanete.

U ponudi je i jelovnik

Upravo takva je afirmirana zagrebačka trenerica Suzana Štimac. Ona već neko vrijeme pokreće vježbače diljem Hrvatske i regije svojim online izazovima s kojima možete vježbati bilo gdje i bilo kada.

Uz aktivne Cardio, Fokus i Booty izazove, SMT obitelji pridružuje se novi član “Booty & Core” koji zahtjeva samo 15 minuta dnevno. Izazov sadrži 15 treninga dostupnih putem službene SMT web stranice.  S njime ćete dokazano u kratkom roku učvrstiti trbuh i stražnjicu, ali i ostatak tijela. Za uspješno svladavanje izazova bit će vam potrebne bučice. 

Najpoznatija domaća trenerica, Suzana Štimac, ima novi summer izazov

Cijena izazova je 20 eura. Uz njega dolazi i jelovnik koji će vam pomoći da brže dođete do željenih rezultata. On se sastoji od tipičnih jesenskih namirnica koje se trenutno nalaze na tržnicama.

Ravan trbuh u 7 dana

– Cilj mi je pokrenuti ljude da vježbaju cijelu godinu. Čak i oni koji imaju malo vremena zbog brojnih obiteljskih i poslovnih obaveza ili često putuju. Za trening od 15 minuta koji učvršćuje cijelo tijelo baš svatko ima vremena. Želim da se ljudi osjećaju što bolje u svom tijelu. To je moja misija već više od 20 godina i uvijek će biti – ističe Suzana koja svoje vježbače svakodnevno motivira i putem svog Instagram profila Suzana Moj Trener.

Prvi rezultati izazova na cijelom tijelu bit će dokazano vidljivi u samo 14 dana. Dok će vam za one na trbuhu biti potrebno manje vremena – točnije 7 do 10 dana.  Učinite već danas nešto za sebe i trenirajte cijelu godinu uz SMT!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime