Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Još nije prekasno za fit ljeto: Prijavite se na neki od ovih izazova fitness trenera!

Bitno je pokrenuti se znajući da savršenstvo ne postoji, ali za naporan trud i rad na sebi uvijek postoji nagrada. To znaju i treneri fitnesa koji na svojim Instagram profilima pokazuju različite vježbe koje je moguće raditi i od kuće pa tako štedite vrijeme koje biste potrošili da odete u teretanu

Ljeto samo što nije stiglo i dok je jednima to vrijeme bez briga i opterećenja, onima s viškom kilograma predstavlja pravi izazov. Skinuti se u kupaći kostim nije laka stvar ako se ne osjećate ugodno u vlastitom tijelu, a najčešći uzrok tome su upravo masne naslage oko trbuha, nogu i ruku te celulit. Borba s ovim stvarima sve je teža u današnje doba zbog većinom sjedećih tipova poslova ili ležanja na kauču dok gledate najdražu seriju.Umor i bezvoljnost ono su što ljude većinom sprječava da se bave nekom fizičkom aktivnošću. Međutim, sve veća fizička neaktivnost prouzročuje još manje volje i snage za bilo čime. Sve se zaplete u neki začarani krug iz kojeg je jako teško izaći. Gledajući fotografije modela savršenih tijela na Instagramu vrlo je deprimirajuće i demotivirajuće jer su jako mali izgledi za postizanje takvih rezultata u kratko vrijeme.

Naporan trud sa sobom nosi i rezultate

Još jedna bitna činjenica je da su te fotografije najčešće i dodatno uređivane kako bi izgledale jednostavno besprijekorno. Bitno je pokrenuti se znajući da savršenstvo ne postoji, ali za naporan trud i rad na sebi uvijek postoji nagrada. To znaju i treneri fitnesa koji na svojim Instagram profilima pokazuju različite vježbe koje je moguće raditi i od kuće pa tako štedite vrijeme koje biste potrošili da odete u teretanu.

Zanimljivo je da na profilima fitness trenera možete pronaći i izazove uz koje ćete za nešto kraće vrijeme imati zdravije tijelo ovog ljeta. U nastavku donosimo četiri Instagram profila trenera fitnesa koji će vam pomoći da se uz njihove treninge osjećate bolje u svojoj koži.

1/ @suzanamojtrener

Zagrebačka trenerica fitnesa, Suzana Štimac, na svojem profilu objavljuje motivacijske priče i snimke vježbi koje rade ona i njezina grupa koju trenira. Tako potiče svoje pratitelje da se fizički aktiviraju i priključe se njezinim treninzima. U opisu profila možete pronaći i njezinu e-mail adresu na kojoj se možete prijaviti za sudjelovanje u najnovijem izazovu koji će uključivati niz vježbi i poseban program prehrane.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli SMT (@suzanamojtrener)

 

2/ @bornabutijer5

Osobni trener, Borna Butijer na svojem Instagram profilu objavljuje kratke videouratke na kojima pokazuje kako se koriste rekviziti za vježbanje. Također, trenutno na njegovom profilu možete pronaći ljetni izazov, odnosno, Beach Challenge. Izazov je to koji se sastoji od 12-tjednog plana treninga, plana prehrane, edukativnog materijala, motivacijskih grupa i E-knjižice “Fit Food” u kojoj ćete pronaći brojne zdrave recepte. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Borna Butijer | Osobni trener (@bornabutijer5)

3/ Sestre Budimir (Janka i Milica)

Janka i Milica, sestre na svojim Instagramima objavljuju snimke i fotografije iz svojeg Fitness kluba, svoju svakodnevnicu kroz hranu, treninge i zabavu. Pratitelje pozivaju da im se priključe u ljetnom izazovu i otope kilograme, učvrste tijelo i dođu do forme života. Naglasak je na zdravom i održivom načinu života.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli SestreBUDIMIR (@sestre.budimir)

4/ fit.ananasi 

Trenerica, Danijela Pupovac, odlučila je naučiti pratitelje kako treba raditi ono što svi govore da treba raditi ako želite smršaviti. Možete pronaći i 18 treninga uz koje ćete zavoljeti vježbanje od kuće. Trenutno je aktualan izazov 5 do 12 Fat Killer koji traje 6 tjedana. Možete se prijaviti putem mail-a te ćete cijelo vrijeme imati podršku trenerice Pupovac u izgradnji tijela iz snova.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Danijela Pupovac (@fit.anansi)

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime