Utorak, 23 srpnja, 2024

Fitness izazov Suzane Štimac: Do idealne ljetne figure u samo 4 tjedna!

Jedna od najpopularnijih fitness trenerica u Hrvatskoj od ponedjeljka, 31. svibnja, pokreće izazov koji traje 4 tjedna. Uz 5 treninga tjedno, prijavom na izazov dobit ćete 3 prilagođena jelovnika napravljena od strane diplomiranog nutricionista, kao i podršku psihologa

Suzana Štimac, poznatija kao @suzanamojtrener na Instagramu, jedna je od najpopularnijih fitness trenerica u Hrvatskoj. Njezini treninzi zaslužni su za isklesana tijela hrvatskih glumica, pjevačica, influencerica, kao i brojnih drugih vježbača čija brojka raste svakoga dana. 
 
Suzana je izvrsna motivatorica, a njezina energija je toliko zarazna da tijekom gledanja isječaka treninga koje redovno objavljuje na Instagramu odmah poželite ustati i otići odraditi trening.

Od ponedjeljka kreće izazov koji traje 4 tjedna, prijave još danas i sutra!

Njezinu energiju prepoznale su žene iz cijele Hrvatske i mnoge žele trenirati s njom, pa je Suzana pronašla način! Od ponedjeljka, 31. svibnja, kreće izazov koji traje 4 tjedna. Uz 5 treninga tjedno, prijavom na ovaj izazov dobit ćete 3 prilagođena jelovnika napravljena od strane diplomiranog nutricionista, kao i podršku psihologa. Sve što je potrebno za uključenje u izazov je javljanje na mail adresu:suzanamojtrener@gmail.com i sve upute slijede.
 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli SMT (@suzanamojtrener)

Cilj joj je potaknu ljude na kretanje

“Cilj mi je motivirati ljude da se pokrenu, da im trening uđe u dnevnu rutinu, da osjete dobar osjećaj nakon treninga i nadati se da će nastaviti trenirati, a ne da ljeto dočekaju spremni pa nakon ljeta opet počnu sa starim navikama. Snimanjem cijelog treninga želim da se ljudi osjećaju kao da su u dvorani s nama, da ih ponese atmosfera i da probiju svoje granice. Često su mi se cure javljale s porukama “da si barem tu” ili “da barem živim u Zagrebu”, od tu ideja i sada svi imaju priliku zaviriti u moju dvoranu”, kazala nam je Suzana.
 
Treninzi su namijenjeni svima koji žele promijeniti životne navike, za sve one koji žele da im trening postane dio dnevne rutine, kao i da se dobro osjećaju u svome tijelu. Jedino se ne preporučuju trudnicama a oni koji imaju neke ozljede trebaju se konzultirati sa svojim liječnikom. 
 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli SMT (@suzanamojtrener)Intenzivni trening koji mogu svladati i početnici

“Moji treninzi su poprilično intenzivni, ali jednostavnih pokreta tako da tko ima volje brzo može uloviti ritam. Gledam neke ljude koji su došli u dvoranu kao totalni početnici pa nakon dva tjedna lijepo i pravilno izvode sve vježbe i odrade trening. U tom trenutku oni postaju moja motivacija,” otkriva nam Suzana.
 
Treninzi će izgledati tako da će u dvorani trenirati grupa koju će Suzana snimati i prenositi na igtv. U svakom treningu su obuhvaćeni noge i trbuh, a ostale skupine mišića radimo određene dane u tjednu.
“Nakon zagrijavanja počinjemo sa skupinom vježbi koju ponavljamo u nekoliko serija pa zatim krećemo na novu skupinu vježbi. Sve vježbe su demonstrirane, a u svakom trenutku možete vidjeti kako tu vježbu izvodi skupina. Izmjena vježbi je brza, radi se mali broj ponavljanja, ali visokim intenzitetom”,
objasnila nam je Suzana koncept treninga.
 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli SMT (@suzanamojtrener)

Jelovnici su prilagođeni cilju klijenata, a dostupna je i psihološka pomoć

Jelovnike je kreirao nutricionist Josip Morduš iz Zagreba, koji ima 25 godina i nedavno je pokrenuo projekt Propernutrition.hr kako bi šira publika putem društvenih mreža mogla dobiti konkretne i stručne savjete o prehrani i nutricionizmu općenito.
“Prehrana je iznimno važna u postizanju željenih rezultata te smo zato i nutricionista uključili u ovaj izazov kako bi rezultat bio potpun”, kaže Suzana.
 
Ono po čemu se ovaj izazov naročito razlikuje je pomoć psihologa koja je dostupna 7 dana u tjednu. Suzana je na ideju za uključivanje psihologa došla kroz dugogodišnji rad s klijentima.
“Smatram da je potreba za psihološkom pomoći u ovom neizvjesnom vremenu u kojem živimo jako bitna, a tjelesna aktivnost jedan je od načina na koji možemo doprinijeti cijelokupnom psihofizičkom zdravlju. U ovom 4-tjednom izazovu osnažit će motivaciju, prihvaćanje procesa promjene i održavanje novih zdravih navika. Psihološku podršku tijekom izazova nudi magistra psihologije i doktorandica Anđela Jelić koja aktivno radi na promicanju zdravih životnih navika, prehrane i tjelesne aktivnosti s ciljem očuvanja psihofizičkog zdravlja i prevencije bolesti. Također, važno je promicati važnost psihologa te rušiti predrasude koje još uvijek postoje kada govorimo o odlasku kod psihologa na savjetovanje ili psihoterapiju. Psihološka pomoć će također biti dostupna online,” otkriva nam naša sugovornica.
 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime