Srijeda, 12 lipnja, 2024

Nikad lakše do tijela iz snova: Uz ove YouTube treninge bit ćete spremni za ljeto u trenu!

Pritisnite play na jednom od videozapisa u nastavku, jer čak i ako ne završite cijelu stvar, osjećat ćete se puno bolje zbog odvojenog vremena za sebe. Ovi treninzi će vam pomoći da ostanete čiste glave i smireni u ovoj pandemiji kojoj se čini da nema kraja

Vjerujemo kako želite krenuti vježbati, ne samo zbog boljeg tijela, već i zbog zdravlja. Znamo i da odlazak na trening zahtjeva planiranje tjednog rasporeda unaprijed, kao i trošenje vremena na odlazak i dolazak. Cijene treninga su, također, sve veće i veće, pa vam odvajanje novca može biti trošak koji vam ne odgovara. Srećom, tu je YouTube.YouTube videozapisi o vježbanju izvrstan su način da besplatno i u vremenu koji vama odgovara, ostanete u formi. Ali odakle početi? Koji su videozapisi vrijedni vašeg znoja? Kretanje tijela važno je ne samo za fizičko zdravlje, već i za mentalno zdravlje. Ako tražite nešto opuštajuće kao što je joga, ples ili intenzivan HIIT tečaj, među ovim zapisima ćete sve pronaći.

Pritisnite play na jednom od videozapisa u nastavku, jer čak i ako ne završite cijelu stvar, osjećat ćete se puno bolje zbog odvojenog vremena za sebe. Ovi treninzi će vam pomoći da ostanete čiste glave i smireni u ovoj pandemiji kojoj se čini da nema kraja. 

Joga

Yoga with Adrienne

Adrienne Mischler ima trening joge za sve. Ozbiljno. Joga za sportaše, za spavanje, za anksioznost i stres – sigurno ćete na njezinom kanalu pronaći savršenu opciju za sebe.

Alo Yoga

A ako ste u stisci s vremenom, pratite ovaj 15-minutni video i započnite dan dobrom  energijom.

Boho Beautiful

Juliana Spicoluk i Mark Spicoluk stoje iza Boho Beautiful kanala. Na kanalu možete pronaći sve vrste joga (pa čak i pilatesa i drugih fitness treninga). Osim toga, većina treninga je snimljena na predivnim lokacijama.

Cardio

305 Fitness

Ako još niste isprobali 305 fitness sat, odmah kliknite ovaj video. Ovo nije vježba – to je plesna zabava. Uključuje razne plesne pokrete, a čak i ako ne volite ples, uz 305 ćete se osjećati kao pomoćna plesačica Beyoncé. Uz odličnu glazbu i instruktore koji vas cijelo vrijeme motiviraju, ovo će biti najuzbudljiviji dio vašeg dana.

Orangetheory

Orangetheory Fitness treninzi podijeljeni su na intervale kardiovaskularnog treninga i treninga snage. Ovaj trening je intenzivan, ali uz njega ćete doći do tijela iz snova.

Sweat

Sweat je najveća aplikacija za fitness i vježbanje, a ako ste obožavatelji Kayle Itsines, ovaj video je za vas. 30-minutni trening trbušnjaka ubrzava vaše otkucaje srca, no željet ćete još.

HIIT

Natacha Oceane

Želite trening bez opreme i buke? Ovaj 20-minutni trening Natache Oceane može se izvoditi bilo gdje. Ona stvara jedinstvene poteze koji se intenziviraju što više ponavljanja izvršite. 

Chloe Ting

Svi treninzi Chloe Ting brzo sagorijevaju kalorije. Ona u svoje treninge uključuje skokove, iskorake, čučnjeve i još mnogo toga. Pripremite se na znojenje.

MadFit

Najduži video s HIIT treningom na našoj listi ne uključuje puno skakanja, ali je i dalje vrlo intenzivan. Svaki interval se fokusira na različite dijelove tijela kako biste odradili potpuni trening.

Pilates

Ovaj pilates video spaja trening trbušnjaka, gluteusa i kardija i to sve u 14-minutnoj sesiji koja sagorijeva veliki broj kalorija. Poželjeti ćete ga paliti iznova, a nakon ovoga je teško ne voljeti pilates.

Move With Nicole

Ovdje ćete pronaći fuziju pilatesa i joge za vježbanje cijelog tijela. Pokreti su spori, ali ćete raditi na svakom mišiću i dijelu tijela 40 minuta. Osjećat ćete se ojačano i opušteno.

Lottie Murphy

Lottie Murphy će kroz pilates vježbe obuhvatiti sve skupine mišića: od trbušnjaka, gluteusa, leđa i još mnogo toga uz pomoć čega ćete imati ojačanu jezgru i zategnuto tijelo.

 

Naslovna fotografija: Andrea Piacquadio / Pexels

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime