Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Odlične vijesti: U Hrvatsku su stigle kopačke koje vole Messi i Salah

Ovi modeli nude najbolju tehnologiju na tržištu i u svojoj kategoriji te su posebno fokusirani na postizanje najveće brzine i optimalnih performansi za igrače i igračice nogometa na svim razinama

Na hrvatsko tržište napokon su stigle kopačke koje obožavaju planetarno popularni nogometaši Leo Messi i Mo Salah, ali i Dinamove uzdanice Antonio Marin, Luka Stojković, Luka Vrbančić i Gabriel Rukavina. Naime, jedan od najistaknutijih svjetskih proizvođača sportske opreme, adidas, predstavio je svoju najnoviju inovaciju na tržištu nogometne obuće – kopačke pod nazivom X CRAZYFAST osmišljene kako bi svim nogometnim entuzijastima pružile mogućnost unapređenja njihovih igračkih performansi. X CRAZYFAST kopačke opremljene su revolucionarnom AERO tehnologijom koja omogućava dodatnu brzinu u svakom trenutku igre na terenu.Igra postaje sve brža, a brzina je temelj modernog nogometa. No brzina se ne svodi samo na to koliko brzo igrač trči već podrazumijeva brzinu u svim elementima igre: brzinu donošenja odluka, kontinuirano brz tempo igre ili brzo uspostavljanje forme momčadi. Kako se razvija igra, tako se razvijaju i adidas kopačke. I to je ono što inspirira adidasove dizajnere. X CRAZYFAST model je prepun specifikacija koje osiguravaju nogometašima da se na terenu pokažu u svom najboljem izdanju.

Novi asortiman kopački čine X CRAZYFAST P1 sa i bez vezica. Ovi modeli nude najbolju tehnologiju na tržištu i u svojoj kategoriji te su posebno fokusirani na postizanje najveće brzine i optimalnih performansi za igrače i igračice nogometa na svim razinama.

Kopačka postaje lagana

X CRAZYFAST modeli imaju nadograđenu adidasovu inovativnu SPEEDFRAME tehnologiju potplata koji pruža optimalnu udobnost te ključne značajke za dinamičko kretanje po terenu. Model P1 poseban je zbog AEROCAGE inovacije, podstave dizajnirane za pružanje potpore i stabilnosti stopalu, te zbog AEROPACITY SPEEDSKIN jednoslojne prozračne mreže koja pruža udobost i osjećaj ‘druge kože’ na stopalu. Uz takvu tehnologiju kopačka je postala lagana, a istovremeno pruža potporu i stabilnost pri velikim brzinama. Iskusni nogometaši kažu kako je upravo to izuzetno važno kod savršene obuće za nogomet.

Modeli X CRAZYFAST dolaze u elegantnoj i minimalističkoj kombinaciji boja – bijele i limeta zelene  stvarajući ujedno i atraktivan vizualni dojam na nogometnom terenu.

S obzirom na adidasovu kontinuiranu posvećenost održivosti i smanjenju plastičnog otpada X CRAZYFAST modeli ne sadrže poliester. Dodatan pregled performansi X CRAZYFAST kopački dostupan je na stranicama Intersporta.

Za sve one željne isprobavanja performansi novih X CRAZYFAST modela, adidas u suradnji s Intersportom organizira veliki sportski događaj u Arena Centru. Događaj pod nazivom „Otkrij brzinu“ održat će se 17. rujna od 12 do 18 sati , a sudionici će imati priliku testirati brzinu svojih udaraca na gol s novim modelom nogometnih kopački. Najuspješniji sudionici bit će nagrađeni P1 modelom kopački koje će im pomoći u unapređenju njihovih nogometnih performansi. Influenceri Renato Erceg i Fran Lauš te Dinamov igrač Antonio Marin već su potvrdili svoj dolazak. Više detalja dostupno je na Facebook stranici događaja.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime