Utorak, 23 srpnja, 2024

adidas i Intersport pozivaju na interaktivni trkački trening Seek & Sprint

Duž cijele staze sudionici moći će skenirati skrivene QR kodove, a nakon sakupljenih kodova moći će sudjelovati u nagradnom darivanju. Osim glavne nagrade, trkačkih tenisica adidas Adizero SL, sudionike očekuju i prigodni darovi za sudjelovanje

Ovog petka, 24. ožujka, s početkom u 19:30 sati u Intersportovoj trgovini na adresi Petrinjska 3, održat će se javni interaktivni trkački trening imena „Seek & Sprint“ u sklopu kojeg sudionici mogu osvojiti prigodne trkačke nagrade. Duž cijele staze sudionici moći će skenirati skrivene QR kodove, a nakon sakupljenih kodova moći će sudjelovati u nagradnom darivanju. Osim glavne nagrade, trkačkih tenisica adidas Adizero SL, sudionike očekuju i prigodni darovi za sudjelovanje.“Trkačka zajednica adidas Runners besplatno trenira svaki tjedan, a ovakav način trčanja je zanimljiv kako bi razbili uobičajenu tjednu rutinu. Svaki tip treninga u kojem imamo još neke dodatne aktivnosti uvijek super prolazi jer se odlično zabavimo. Svi nam se mogu priključiti – i oni koji trče s nama već duže, a i oni koji tek razmišljaju o tome“, komentirala je Ana Širić, kapetanica trkačke zajednice adidas Runners.

U trčanju možemo uživati i kao grupa

Prije samog događaja sve okupljene očekuje predstavljanje adidas Adizero SL tenisica te otkrivanje prvog QR koda kojim se simbolično obilježava start trkačkog treninga. Trening će se primarno odvijati na šumskoj stazi Dubravkinog puta. Sa svakim skeniranim kodom otključat će se lokacija drugog, što će se nastaviti skroz do zadnje lokacije. Na zadnjoj lokaciji sudionici će putem online forme odgovoriti na kratko pitanje, a autor najkreativnijeg odgovora osvojit će vrijedne Adizero SL tenisice i cijeli sportski outfit. Ovaj trening potvrda je da je sudjelovanje bitnije od pobjede, a naglasak je na slozi trkačkih zajednica.

“Trčanje nije samo individualno, već u njemu možemo sudjelovati i kao grupa. Osjećaj zajednice i podrške koji dolazi s trčanjem u grupi je neprocjenjiv i veselim se vidjeti sve sudionike. Svakako želimo da nam se što više trkača pridruži u skeniranju kodova i osvajanju nagrada“, zaključuje Širić. 

Svoje sudjelovanje su potvrdili i influenceri Pave Elez i Kristina Ivanuš, a osim njih trčat će i Marko Mrkić te njegova plesna partnerica iz emisije “Ples sa zvijezdama” Maja Drobnjaković. Svi zainteresirani mogu dodatne informacije pronaći na Facebook eventu te preuzeti adidas Runtastic aplikaciju putem koje će pratiti svoj napredak i ciljeve.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime