Ponedjeljak, 4 ožujka, 2024

Ove tenisice će ispuniti sve zahtjeve sportaša i treninga izvan teretane

Sada, više nego ikada ranije, vrhunski sportaši, ali i rekreativci zaljubljeni u fitness i wellness, svoj trening mogu premjestiti izvan četiri zida teretane

Polako, ali sigurno se vraćamo u svoju svakodnevnicu koja, naravno, uključuje i odlazak na trening. Kako bi nam povratak bio što lakši, odlučili smo se na nabavku novih tenisica. Osim što će nam biti žao da stoje u ormaru, za lakše odrađeni trening je veoma važna i udobna i prikladna obuća.Vrlo brzo nakon lansiranja prvog Reebok Nano modela, brojni treneri i ljubitelji vježbanja prepoznali su upravo Reebokov model kao najbolju obuću za vježbanje. Danas ga obožavaju treneri i trenerice diljem svijeta, ali i svi ljubitelji sporta i fizičke aktivnosti poput Tee Kravaršćan, Marka Petrića i Marina Ranteša. To je dizajnerima u Reeboku i bio cilj: stvoriti jedinstvenu tenisicu za vježbanje koja će postati nezamjenjiva ljubiteljima vježbanja i zdravog načina života.

Treninzi na otvorenom zahtijevaju posebnu obuću

Sada, više nego ikada ranije, vrhunski sportaši, ali i rekreativci zaljubljeni u fitness i wellness, svoj trening mogu premjestiti izvan četiri zida teretane. Reebok je lansirao najnoviji model svoje nagrađene tenisice, Nano X2 Adventure, dizajniranu da vam pored funkcionalne i elegantne podrške za trening omogući veću izdržljivost i zaštitu. Uz potpuno novi izgled gornjišta s naglaskom na unaprijeđene materijale, spremne su izdržati još intenzivniju jačinu treninga na otvorenom.

Nakon Nano X2, tenisica za trening koja se prvi put pojavila ranije ove godine, Nano X2 Adventure je druga iteracija u okviru istoimene franšize. Ova linija, inspirirana vježbanjem na otvorenom, je posebno razvijena da izdrži prirodne specifičnosti različitih vrsta terena, kao i da ispuni sve zahtjeve sportaša i treninga izvan teretane.

Energetska pjena i ojačani potplat

Kao i do sada, performanse su uvijek na prvom mjestu. Stoga, nova Nano tenisica donosi niz unaprijeđenih karakteristika, među kojima se izdvajaju: otporno najlonsko gornjište koje nudi poboljšanu zaštitu i prozračnost, Screen Prints i reflektujući materijali inspirirani prirodom i aktivnim stilom života, Floatride energetska pjena koja omogućuje dodatnu zaštitu u prednjem dijelu stopala i ojačanim potplatom, dizajniranim da pospješi trakciju i izdržljivost na otvorenom.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime