Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Retro videa s vježbama koje će definitivno rasplamsati vaš plesni žar

Ako ste raspoloženi za 'eksploziju emocija' iz prošlosti, smiješne opreme za vježbanje i optimistične, plesne kardio rutine koje možete raditi dok ste (sami) kod kuće, trebali biste pogledati neke od ovih videozapisa

Ako ste u potrazi za zabavnim treningom kod kuće koji definitivno nije monoton, a uz to volite sve što je retro, vrijeme je da se vratite – godinama unatrag. Pomalo nostalgični, ali sasvim sigurno veseli – ovi videozapisi iz doba VHS/DVD-a u trenu će vas natjerati na ples!Iako u starijim videozapisima s vježbama ima puno lošeg kadriranja – zbog kojih ćete se možda ‘naježiti’ u 2021. godini, možda vas privuče i drugačija perspektiva. Naime, fokus svih vježbi je na gubitku kilograma, a ne zamaraju se kulturom prehrane. No, u svakom slučaju, ako ste raspoloženi za ‘eksploziju emocija’ iz prošlosti, smiješne opreme za vježbanje i optimistične, plesne kardio rutine koje možete raditi dok ste (sami) kod kuće, trebali biste pogledati neke od ovih videozapisa.

Richard Simmons Sweatin’ to the Oldies

Platonski ideal retro kondicije, Richard Simmons, neće vas samo pokrenuti iz dvosjeda, nego će vam svojim pristupom pružiti i ‘malo ljubavi’ – dok koračate kroz njegove fitness korake osjećat ćete kako je barem nekome stalo do vas – a to je trenutno nešto što svi zaslužujemo, zar ne?

 

Jane Fonda Walking Cardio Workout

Treninzi Jane Fonda postali su gotovo kult 80-ih te ih definitivno vrijedi probati barem (još) jednom. Ako želite više od onoga što nudi YouTube, na Amazonu još uvijek postoje DVD-i njezinih klasičnih kolekcija vježbi.

 

Cher Fitness Hot Dance

Vježbanje s poznatim osobama bilo je posebno popularno tijekom 80-ih i 90-ih, pa nije iznenađenje da se i Cher pridružila brojnim glezbeno/glumačkim divama koje su dijelile svoju rutinu vježbanja. Mekana oprema za vježbanje i ‘Turn Back Time’ era čine ovu vježbu – obaveznom.

 

Cindy Crawford ‘Shape Your Body’

Čak i s gledišta 80-ih stil snimanja ovoga videozapisa je skoro pa umjetnički, pa se definitivno izdvaja od videa iz tog razdoblja. Gledajući video imate osjećaj kao da je jedna od najpoznatijih manekenki ikad u vašem dnevnom boravki i ‘ćakula’ dok vježba s vama. 

 

Alyssa Milano’s Teen Steam Workout

Usmjeren prema mlađoj sceni, video trening tadašnje tinejdžerice Alysse Milano djeluju kao prijateljsko ‘nagovaranje’ na fitness. Naime, ona i nekoliko njezinih prijatelja nalaze se u spavaćoj sobi i provode vas kroz par različitih rutina, s ponekim komentarom te povremenim plesnim sekvencama fantazijskog glazbenog videozapisa – kako bi video učinili zanimljivim.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime