Utorak, 9 travnja, 2024

Bez ovog uređaja ne možemo zamisliti život!

Davno je sat prestao biti „samo sat“. Osim što su postali dio našeg svakodnevnog života, pametni satovi uz brojne funkcije trebaju i dalje primamljivo izgledati. Istražili smo kako je Samsung uspio u tome

Novi Galaxy Watch6 pametni satovi dolaze s većim zaslonima, kojim su omogućene i neke nezamislive funkcije u jednom impresivnom, sofisticiranom dizajnu. Veći zasloni ujedno znače i potpunije korisničko iskustvo, što vrijedi i za Galaxy Watch6 modele pametnih satova. Sa svojim 20% većim zaslonom, ovi modeli sada donese veći zaslon unutar manjeg okvira, zbog čega su kompaktniji te omogućavaju više sadržaja i funkcionalnosti.Jednostavno, ali inovativno

Dizajn Galaxy Watch6 pametnih satova osmišljen je tako da se nakon zaokruženog zaslona nastavljaju i zaobljeni rubovi radi vizualnog kontinuiteta. Zbog toga silueta sata ističe njegov visoko tehnološki karakter, a sam izgled je iznimno čist, čak i s tipkama na dodir. Time Galaxy Watch6 i dalje zadržavaju izgled jednog tradicionalnog sata, dok u isto vrijeme donose dizajnerske trendove suvremene tehnološke industrije.

Prirodne boje

Boja igra jednu od ključnih uloga u procesu dizajna, gdje se Galaxy Watch6 orijentirao prema prirodnim nijansama. Metalna struktura sata se iznimno dobro uklapa s grafitnom i srebrnom bojom u Galaxy Watch6 modelima za moderan stil, dok Galaxy Watch6 Classic modeli više aludiraju na tradicionalne satove s crnom i sivom bojom. Ove boje se lako uklapaju sa svačijim modnim stilom, a ujedno i ističu pametni sat kao takav na zapešću.

Personalizacija iz prve ruke

Uz prirodne boje, moguće je svakom satu i dodatno personalizirati izgled zahvaljujući promjenjivim remenima. Dostupni su u grafitnoj, sivoj i krem boji, a tu su i dodatne razigrane boje kao i  tanki remen koji nudi suptilniji i profinjeniji izgled, izrađen od reflektirajuće pređe što ga čini uočljivijim u mraku, dok će ga njegova mekana tekstura učiniti ugodnim za nošenje čak i dok spavate. Ono što je svakako zanimljivo kod Galaxy Watch6 modela je što je remen moguće lako odvojiti od samog sata, i to samo dodirom jedne tipke. Zbog toga, moguće je brzo i jednostavno mijenjati remene po želji kako bi se sat bolje uklopio u sve modne kombinacije.

Dizajn po mjeri korisnika ne čini samo estetika, nego i kada su doista spremni pružiti sveobuhvatno iskustvo i značajke. Kontinuiran proces unaprjeđenja dizajna kroz godine ekspertize rezultirao je ovim nevjerojatnim modelima pametnih satova. Tajna Samsung Galaxy Watch6 modela pametnih satova je što su dizajneri fokusirali na koncept sata kao takvog, a obogatili su ga pametnim funkcijama. Više informacija o Galaxy Watch6 pametnim satovima potražite na poveznici, a u tijeku je i odlična promocija gdje uz kupnju Galaxy Watch6 modela na poklon dobivate Galaxy Tab A8, dok uz kupnju uređaja iz Galaxy S23 serije, Galaxy Z Flip5 ili Z Fold5 pametnih telefona na poklon dobivate Galaxy S21 FE.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime