Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Ovako bi naslovnice albuma izgledale kada bi se glazbenici zamijenili – mačkama

Umjetnik Alfra Martini preuredio je mnoštvo poznatih naslovnica, a mi vam donosimo neke od njih. Oduševio je i nas pa vam donosimo redizajnirane naslovnice glazbenih albuma – na kojima su glazbenici i/ili glavni motive albuma zamijenjeni, a čime drugom nego – mačkama!

“Tko vlada Internetom? – Mačke!” U zadnje vrijeme ste se s ovom rečenicom zasigurno sreli puno puta, vjerojatno ćete se i samo složiti kako su mnoge internetske objave s ovim simpatičnim životinjama urnebesno smiješne i zabavne.

Mišljenja od tome da je sve bolje čim se u priču dodaju i mačke podijeljena su, no – ako je vjerovati Internetu – mačke zaslužuju titulu vladarica lajkova i klikanja. Postoji niz profila na društvenim mrežama posvećenih ovim kućnim ljubimcima, a jedan koji se svakako izdvaja je onaj posvećen redizajniranim naslovnicama glazbenih albuma – na kojima su glazbenici i/ili glavni motive albuma zamijenjeni, a čime drugom nego – mačkama!Umjetnik Alfra Martini preuredio jemnoštvo poznatih naslovnica, a mi vam donosimo neke od njih.

David Meowie
Kittenmind
Hiss
The Rolling Stones -Some Kittens
The RaMEOWnes
Squeeeeen
Iron Kitten
The Kars
Kitten Floyd – The Dark Side of the Meow
Run-C.A.T.
Bryan Furry
Mewdonna
cAtC DC
The Cat Doors
Grace Meownes
Squees (with John Tabbyolta and Olivia Mewton John)
Meowissey
Purr Division – Unknown Whiskers
Meowerhead – Ace of Spayeds

I za kraj, jedna za vrijeme pred nama:

Last Kitmas… I gave you my heart…

Fotografije: Tumblr @thekittencovers

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime