Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Kritika pjesme i videospota: Ash: Race The Night

Solidna, ali pomalo mlitava nova stvar u poredbi sa spomenutim nizanjima hitova, novi materijal benda predstavlja u bitno smirenijem, sporijem i melodic rock izdanju

Grupa Ash su objavili novi pjesmu pod nazivom “Race The Night”. Ash su u vrijeme debi albuma “1977” i prednika ep-a “Trailer” od sredine devedesetih figurirali kao savršeni brit pop punk band. Trio friendova predviđen šarmantnim Timom Wheelerom redao je do početka 21. stoljeća takve trominutne jednostavne energične pržione u potezu od “Kung Fu” preko “Girl From Mars”, “Jack Names The Planets” do “Burn Baby Burn” ili potpuno zapostavljenog punk remek djela “World Domination”.U periodu djelovanja dodani gitaristicom Charlotte Hatherlay, ali od njenog odlaska opet trojac momaka najavljuje novi album. Solidna, ali pomalo mlitava nova stvar u poredbi sa spomenutim nizanjima hitova, novi materijal benda predstavlja u bitno smirenijem, sporijem i melodic rock izdanju. Što samo po sebi ne bi značilo ništa loše da se postoji pobrojeni red i niz nezaboravnih, ali i teško dostižnih.

Tim Wheeler i dalje šarmira i šmira vokalom, gitare su i dalje baza benda koji samo u sjenama podsjeća na nešto što je u okviru UK-a figuriralo kao jedan od najpotentnijih bendova spomenutih vremena koji su se našli pogubljeni u novom mileniju. Potraga za boljim varijantama njih se nastavlja. Poslušajte pjesmu i pogledajte videospot za Ahs  “Race The Night”.

6/10

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime