Petak, 22 ožujka, 2024

SMS – Miach predstavlja novu post prekid himnu

Pjesmu prati i video spot koji vizualno savršeno nadopunjuje estetiku pjesme, a radili su ga več dobro poznati Luka Matković i Ana Cindrić

Nakon što je ‘svemirskom’ suradnjom s Hiljsonom Mandelom na pjesmi “NLO” osvojila radijski eter, YouTube trending, kritiku i publiku te zaradila nominaciju za prestižnu glazbenu nagradu Porin u kategoriji Najboljeg novog izvođača, mlada zvijezda Miach predstavlja novu pjesmu “SMS”.“SMS” je, kako kaže Miach, empowering post prekid pjesma, nastala u još jednoj sjajnoj suradnji s producentom Lockroomom (Mihovil Šoštarić), a koja govori o potpunom preboljevanju, kretanju dalje i shvaćanju vlastite vrijednosti.

“Iako sam u sretnoj vezi, u trenutku stvaranja pjesme mi se nije pisalo o sretnim ljubavnim temama nego sam htjela isprobati nešto novo i ispričati malo drugačiju priču. Inspirirana nekim prijašnjim iskustvima. Miha je složio dancy house beat na koji smo dodali catchy refren koji lako ulazi u uho za kojeg se nadam da će ljudi pjevati i nakon pjesme se bolje osjećati!”, ispričala je Miach.

Ana Cindrić

Pjesmu prati i video spot koji vizualno savršeno nadopunjuje estetiku pjesme, a radili su ga več dobro poznati Luka Matković i Ana Cindrić. “Spotom smo htjeli jos dodatno naglasiti snagu pjesme te se kroz cijeli spot provlaci mracnija estetika. Moram pohvaliti i ostatak tima stilistica Lorenu Gečević, MUA Doru Rešetar i frizera Frana Brunovića koji su savršeno upotpunili svaki look.

Pjesma “SMS” dostupna je na svim streaming servisima.

Naslovna fotografija: Ana Cindrić

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime