Subota, 23 ožujka, 2024

Tri pjesme iz Drakeovog novog albuma srušile rekorde na Apple Musicu

Drakeov šesti album, Certified Lover Boy nastavlja s obaranjem rekorda na Apple Musicu, a tri pjesme s albuma oborile su rekord kao najstrimiranije pjesme u 24 sata!

‘Girls Want Girls (feat. Lil Baby)’, ‘Champagne Poetry’ i ‘Fair Trade (feat. Travis Scott)’ tri su najveće pjesme koje su ikada debitirale na platformi, nadmašivši Drakeov ‘Nonstop’ s albuma Scorpion iz 2018. godine.Objavljen nešto iza ponoći na istoku zemlje u petak (3. rujna), album je također zauzeo prvo mjesto na ljestvici Apple Music Top Albuma u 145 zemalja u svom prvom izdanju, a pjesme s Certified Lover Boya oduševile su slušatelje te u mnogim zemljama zasjele na prvo mjesto slušanosti, objavio je Apple Music.

 

Njastrimiraniji izvođač svih vremena

Novi album koji sadrži 21 pjesmu već je srušio rekord svih vremena u prijenosu streamova Apple Music u 24 sata i pomogao Drakeu da stekne titulu najstrimiranijeg izvođača u jednom danu u 2021. godini. 

Certified Lover Boy ima dugačak popis gostovanja zvijezda na njemu – uključujući Jay-Z-a, Kida Cudija, Futurea, Giveona i Temsu.

Album je također oborio rekorde na Spotifyju, postavši album s najvećim brojem streamanja u jednom danu, potvrdila je kompanija Billboardu!

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime