Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Pogled kroz ekran: Kad izgubiš jokere, zavlada depresija

Jedina svijetla točka Jokera je Katarina Moškatelo - dama divnog glasa koja donosi zanimljive činjenice vezane uz točan odgovor. Toliko uvjerljivo kao da meridijani i paralele iz pitanja iz geografije prolaze baš njezinim tijelom. Legitimno je pitanje - zašto ona nije ispred kamere?

Zadnjih mi dana za oko zapinje knjiga najšaljivijeg medijskog brka Voje Šiljka “Ulicama kružim ne bih li se sreo”. Gotovo četiristo anegdota skupio je Šiljak i mudro ih smjestio na jedno mjesto. Taman za zamisliti se hvatamo li dobar ritam kruženja ili poput zbunjenog kućnog ljubimca vijamo vlastiti repić.Terminima kruži i nikako da se sa smislom susretne Nova TV. Nijedan joker prednosti u odnosu na konkurenciju više nema, svi su sreću pronašli negdje drugdje, a pomoći im ne može ni istoimeni kviz s kojim su startali ovaj tjedan. Ideja kviza trebala bi biti – dinamično, zabavno, korisno i napeto. Joker je sve suprotno od toga. Spor, dosadan, s nedovoljno intrigantnim pitanjima i bez ijednog napetog trenutka ili ne daj Bože točke preokreta. Sat vremena u kojima gledatelj sam sa sobom igra igru – koja li će sniženja ponuditi – blok reklama? To je uvijek sigurnih devet minuta.

Dama divnoga glasa

Jedina svijetla točka Jokera je Katarina Moškatelo – dama divnog glasa koja donosi zanimljive činjenice vezane uz točan odgovor. Toliko uvjerljivo kao da meridijani i paralele iz pitanja iz geografije prolaze baš njezinim tijelom, kao da je s Kaiser Chiefsima bila u kombiju na svakoj turneji ili Umbertu Ecu pripremala teren za Ime Ruže. Legitimno je pitanje zašto ona nije ispred kamere? Oko treptalo ne bi, srce bi skakalo od kvalitete, i sve bi bilo bolje. Ovako, Nova opet uništa, luta Ulicama sjećanja kad je bila stara i znala što radi. Ulica sjećanja naprasno je uklonjena turska serija na mjesto koje je došao Joker.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by MC 🎤 EVENTHOST 🎤 VOICEOVER 🏄🏻‍♀️ HVAR in ZG🤸🏻‍♂️ (@katarina_moskatelo)

Nakon što vam kviz usitni i zadnji atom želje da išta pogledate, nitroglicerin pod jezik donese Dosje Jarak koji gledate kad god želite na voyo.hr platformi i veselite se jer znate da Amadeus medija vrijedno snima nove emisije koje ćemo gledati na RTL- u. Vrijedi čekati. I Večernjakova ruža čeka svoje dobitnike, a Jarkov Dosje skuplja glasove kad RUZA2023 42 pošaljete na 60085.

Prisavska sramota

U tjednu okrutnog ubojstva Luke Bančića i u danu prosvjeda Splićana najkvalitetnije je izvijestio RTL. Rade Županović imao je najvažnijeg sugovornika – načelnika Policijske uprave Splitsko-dalmatinske kojem je postavljao pitanja ne samo kao novinar nego i kao jedan od onih koji su se okupili ispred zgrade suda u Splitu.

Za to vrijeme HRT je svoj Dnevnik započeo viješću o dolasku sve više stranaca u Lijepu našu, a vijest o prosvjedu “Danas Luka, sutra ja” pozicioniran je u 29. minutu Dnevnika. Još jedna u nizu prisavskih sramota!

Fotografije: press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime