Subota, 23 ožujka, 2024

Pogled kroz ekran: Vaga nikad ne laže

Još se sjećamo sjajnih natjecatelja iz prošle sezone i apsolutnog pobjednika, Josipa Čape za kojeg je navijala cijela zemlja, a već imamo novih 16 kandidata čije ćemo transformacije pratiti u sljedećim mjesecima

Kad na vagu stavimo sve što medijska scena u Hrvatskoj nudi ove jeseni, sa svim elementima, apsolutni pobjednik je RTL. I ne samo zato što pod svojim krovom imaju “Život na vagi”, nego i zato što uskoro s emitiranjem kreće emisija najkarakternijeg i najkvalitetnijeg teškaša kojeg pred kamerom možete zamisliti.Andrija Jarak, kojeg ćemo zauvijek zvati Amadeusom medija, u svojoj kuhinji sprema sadržaj koji će kvalitetom mijenjati sliku medija, a u glavama publike povećavati povjerenje u medije. Prije ostalih smo posredstvom platforme Voyo pogledali prve dvije epizode sedme sezone showa Život na vagi i potvrdili spoznaju da je to rijedak, ako ne i jedini reality koji mijenja živote.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl)

Još se sjećamo sjajnih natjecatelja iz prošle sezone i apsolutnog pobjednika, Josipa Čape za kojeg je navijala cijela zemlja, a već imamo novih 16 kandidata čije ćemo transformacije pratiti u sljedećim mjesecima. Trenerske su snage ove sezone svima znani Edo Mehmedović i novo lice -Mirna Čužić. Suze na predstavljanju i ulasku u novi ring života nešto je najiskrenije što se može vidjeti na ekranu. Život na vagi ponudit će, kako to zna reći trener Edo Mehmedović, “krv, znoj i suze”, jer proces transformacije neće biti nimalo lak.

Velike promjene

Za razliku od nepodnošljive lakoće nemara prema svojim ljudima i gledateljima koju već dugo “njeguje” Nova tv. Vrhunac je dosegnula u trenutku kad smo doznali da će istraživački magazin Provjereno biti emitiran u matineji od 00,15 sati. 17. sezona jedne od rijetkih nelicenciranih emisija u zadnjoj nepunoljetnoj godini, čini se, dobiva izgon iz domova onih koji ga vole i trebaju. Novinarska ekipa će tako tumarati prvim minutama petka, a može računati na vjernost insomničara i slučajnih promatrača.

U novoj školskoj godini puno je novih situacija s obje strane katedre, ali na HTV – u – sve po starom. Emisiju “Ima li što novo?”, o obrazovanju u Hrvatskoj vodit će i dalje Sunčica Findak. Ne možemo se ne sjetiti pritom izreke da ako prva karika u lancu zapinje, cijeli će lanac biti nestabilan.  

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime