Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Kim Cattrall vraća se kao Samantha Jones u drugoj sezoni And Just Like That…

Samantha, koja se u seriji preselila u London, razgovarat će telefonom s Carrie Bradshaw. U prvoj sezoni serije djevojke su zaključile da je vrijeme da se pomire 

Na samo jednu noć, svemir “Seks i grad” će ponovno biti cijeli. Variety je doznao da će Kim Cattrall ponoviti svoju legendarnu ulogu Samanthe Jones u finalu druge sezone “And Just Like That”, Maxove obnove HBO-ovog “Seks i grad”.



No, ona će se pojaviti samo u jednoj sceni. Prema izvorima, Cattrall je snimila svoj dijalog 22. ožujka u New Yorku, a da se nije vidjela ili razgovarala sa zvijezdama serije, uključujući Sarah Jessicu Parker, i voditelja serije “And Just Like That”, Michaela Patricka Kinga. U sceni, Samantha, koja se u seriji preselila u London, razgovarat će telefonom s Carrie Bradshaw. U prvoj sezoni serije “And Just Like That”  djevojke su zaključile da je vrijeme da se pomire. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

Oprostila se od Samanthe

Poznata kostimografkinja serije “Seks i grad”, Patricia Field, koja nije radila na “And Just Like That”, odjenula je Samanthu za njezinu scenu. Cattrallina pojava kao Samanthe za sada neće biti nastavak lika.

Ipak, povratak Samanthe u bilo kojem obliku zasigurno će oduševiti obožavatelje “Seks i grada” koji su tražili da barem nakratko vide voljenu, osnaženu publicisticu koja je “seks” predstavila na revolucionaran način u seriji koja se na HBO-u prikazivala šest sezona od 1998. do 2004. i dva filma.

Cattrall je 2016. godine javno objavila da je završila s ulogom Samanthe kada se nije osjećala kao da scenarij za predloženi treći film ispunjava sve što treba za lik. “Više bih voljela da svi imamo nekakav događaj koji bi opravdao treći film,” rekla je Cattrall za Variety 2022. “To se nije dogodilo.”

Gdje ćemo je sve gledati?

Njezina odluka da se udalji od lika Samanthe dovela je do javnog sukoba s Parkericom. Kad su King i Parker ponovno pokrenuli “Seks i grad” kao novu seriju za tadašnji HBO Max 2021., Cattrall nije bila priupitana da reprizira Samanthu, a nova je serija dodala druge likove – uz mješovite kritike – u živote Carrie, Mirande (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristen Davis) da popune njezino mjesto.

Dok su prošle godine radili s novinarima, i Parker i King rekli su da ne mogu zamisliti scenarij u kojem bi Cattrall ponovno glumila Samanthu. Ali dok je druga sezona serije “And Just Like That” bila u tijeku, koja se prošle zime snimala u New Yorku, Casey Bloys, predsjednica i izvršna direktorica HBO-a i Max contenta, obratila se Cattrall da ponovno utjelovi Samanthu, što je dovelo do njezine odluke da kaže da.

Cattrall trenutačno glumi u Lionsgate filmu “About My Father” s Robertom De Nirom. Sljedeći će glumiti u Netflixovoj drami “Glamorous”, koja će biti premijerno prikazana 22. lipnja. Druga sezona “And Just Like That” također je premijerno prikazana 22. lipnja, ali Cattrallina scena u ulozi Samanthe neće se emitirati do kolovoza.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime