Subota, 23 ožujka, 2024

Emily u Parizu 3: Evo svega što trebate znati prije dolaska nove sezone

Svojim ljubavnim zavrzlamama i nesvakidašnjim modnim kombinacijama osvojila je mnoge gledatelje. Iako se našla se na udaru kritika zbog stereotipnog prikaza Francuske i njezinih stanovnika, seriju je veći dio publike ipak prihvatio

Konačno je došao taj dan! Došla je nova, treća sezona “Emily u Parizu”! Serija je na Netflix stigla taman u vrijeme kada ćemo se odmarati i uživati u duhu Božića. Ranije ove godine, potvrđeno je kako će izaći treća i četvrta sezona popularne serije.



Podsjetimo, radnja serije smještena je u Parizu u koji Emily stiže prepuna poslovnih ambicija. Svojim ljubavnim zavrzlamama i nesvakidašnjim modnim kombinacijama osvojila je mnoge gledatelje. “Emily u Parizu” se našla se na udaru kritika zbog stereotipnog prikaza Francuske i njezinih stanovnika, no seriju je veći dio publike ipak prihvatio. 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Lily Collins (@lilyjcollins)

Što dosad znamo? 

Nakon što je prva sezona poharala ljestvice najgledanijih na streaming platformi, bilo je jasno da će se “Emily u Parizu” razvući na više nastavaka. Druga sezona izašla je krajem prošle godine, gotovo odmah po njenu završetku Netflix je najavio i treću i četvrtu sezonu. Potvrđeno je da bi se i u trećoj i četvrtoj sezoni trebala sva glavna lica kao što su Camille Razat, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo…  

Ako ste mislili da je drama između Emily koja bira između Alfieja i Gabriela već intenzivna, pripremite se za 3. sezonu, jer prema Lucien Laviscount, koji glumi Alfieja, unaprijeđen je u redovnu ulogu. Znate što bi to moglo značiti – očekuje nas još mnogo drame. A mi ćemo je odgledati u dahu. 

Emily će se morati suočiti s teškim odlukama u trećoj sezoni

Ako se sjećate kraja 2. sezone Emily u Parizu, Emily je suočena s teškom odlukom. Iako smo već prošli kroz činjenice da je morala birati između Gabriela i Alfieja, dva potpuno različita muškarca, pred njom je i velika promjena u karijeri. Mogla bi ostati s Madeline, osobom koja ju je i poslala u Pariz i dobiti veliko unapređenje, ili pratiti Sylvie u njezinoj novoj tvrtki i nastaviti raditi u Parizu.

Još uvijek je jasno da mora odabrati put kojim želi ići – i s kim želi ići njime. Glavna premisa za sezonu 3 je da će Emily morati donijeti velike odluke, a ishod će utjecati na to hoće li ostati u Francuskoj ili ne. Spremni smo na brojne “zaokrete” u njezinom životu.

Čini se da su Camille i Emily prijateljice

Još jedna velika stvar koja se dogodila u 2. sezoni Emily u Parizu je da je Gabrielova dugogodišnja djevojka, Camille, saznala za Emily i njega i njihovu zajedničku noć. Bila je to ogromna točka zapleta 2. sezone i one koja je nekoliko likova “potjerala” u različitim smjerovima, od Gabriela koji se sukobio s Camille na njezinom poslu i učinio nešto vrlo ružno s vinom, do tučnjava i vrištanja. Bio je to značajan zaplet koji je postao velika zbrka.

Ali u 3. sezoni, izgleda kao da su Emily i Camille barem malo pristojinije jedna prema drugoj, mogli bismo reći čak i prijateljice.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Treća sezona uskoro dolazi i svi jedva čekamo. Koliko će još drame izazvati Emily u Parizu? I hoćemo li ikada moći čuti Emily kako tečno govori francuski? Samo će vrijeme pokazati. 

Naslovna fotografija: netflix i emilyinparis

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime