Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Svih 10 sezona hit serije ‘Prijatelji’ možete pogledati od 15. travnja na HBO GO-u

'Prijatelji' su jedna od najbolje rangiranih serija u povijesti, s nekoliko osvojenih Emmyja i Zlatnih globusa te nebrojeno nominacija za razne druge nagrade. Okarakterizirana kao pametna, sofisticirana komedija, osvaja gledatelje pričom o grupi prijatelja iz New Yorka

Propustili se neku od epizoda kultne serije ‘Prijatelji’? Ili se rado želite podsjetiti svih zgoda i nezgoda grupe prijatelja koji vas nasmijavaju iz scene u scenu? Što god bio povod ili razlog – uvijek je lijepo pogledati neke od epizoda jedne od najnagrađivanijih serija u povijesti.



Zato s guštom i veseljem čekamo 15. travanja kada HBO GO u ponudu stavlja svih 10 sezona, odnosno 236 epizoda, ove kultne komedije.

Serija je, inače, snimana na legendarnom stageu 24 Warner Bros. Television studija u Burbanku u Kaliforniji, a zvjezdanu glumačku postavu čine Jennifer Aniston (Rachel Green), Courtney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Matthew Perry (Chandler Bing) i David Schwimmer (Ross Geller). Tijekom 10 sezona, u seriji je gostovalo nekoliko najjačih glumačkih imena kao što su Brad Pitt, Reese Witherspoon, Susan Sarandon, George Clooney, Paul Rudd, Tom Selleck, Bruce Willis, Kathleen Turner, Sean Penn, Gary Oldman, Ben Stiller, Winona Ryder i Julia Roberts.

Autori ‘Prijatelja’ su Marta Kauffman i David Crane, koji su uz Kevina Brighta također i izvršni producenti. Serija se prikazivala od rujna 1994. do svibnja 2004. i sastoji se od 10 sezona i 236 epizoda!

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime