Subota, 23 ožujka, 2024

I dobre i loše vijesti: Znamo datum dolaska 2. dijela serije ‘Lupin’, ali…

Prva polovica Lupina premijerno je prikazana 8. siječnja, a debitirala je na Netflixovih 10 najgledanijih djela, postajući prva francuska serija kojoj je to uspjelo

Ako ste već završili s gledanjem prvog dijela Lupina, imamo dobre i loše vijesti. Dobre: uskoro dolazi još epizoda serije. Loše: morat ćete pričekati još mjesec dana da biste ih gledali.



Netflix je još u siječnju najavio kako će se njegova popularna nova serija ‘Lupin’ vratiti s drugim dijelom – s posljednjih 5 epizoda – ovog ljeta. Što se tiče onoga što nas očekuje u ovom francuskom trileru, redateljica Marcela Said rekla je da će biti “zasigurno puno akcije. I osjećaja”.

Lupin 2. dio premijerno će se prikazati – 11. lipnja

Smješten u Parizu, Lupin je zasnovan na francuskom književnom junaku Arsène Lupinu, provalniku kojeg je stvorio Maurice Leblanc 1905. Lupin je nadahnuće glavnom junaku Assaneu Diopu, kojeg glumi Omar Sy, u težnji da osveti pokojnog oca, koji je umro 25 godina ranije nakon optužbe za zločin koji nije počinio.
Svih pet epizoda drugog dijela doći će na Netflix u petak, 11. lipnja. Prva polovica Lupina premijerno je prikazana 8. siječnja, a debitirala je na Netflixovih 10 najgledanijih djela, postajući prva francuska serija kojoj je to uspjelo. Brzo je postala omiljena serija i i u prva četiri tjedna od prikazivanja pogledan je u više od 70 milijuna kućanstava diljem svijet. 

Netflix je objavio i službeni trailer:

Vraća se glumačka postava

Uz Syja, u glumačkoj postavi serije ‘Lupin 2’ glumit će Hervé Pierre (Hubert Pellegrini), Nicole Garcia (Anne Pellegrini), Clotilde Hesme (Juliette Pellegrini), Ludivine Sagnier (Claire), Antoine Gouy (Benjamin Ferel), Shirine Boutella (poručnik Sofia Belkacem) i Soufiane Guerrab (Youssef Guedira).

Seriju su kreirali George Kay i François Uzan, a Sy, kojeg smo mogli gledati u filmovima ‘X-Men: Dani buduće prošlosti’ i ‘Jurski svijet’, također je sudjelovao u seriji i kao umjetnički producent. Epizode 6 i 7 režira Ludovic Bernard, dok epizode 8, 9 i 10 režira Hugo Gélin.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime