Subota, 27 srpnja, 2024

Idealne za vikend: 5 novih serija koje se isplati pogledati

Ima li ljepšeg od vremena provedenog gledajući najdraže serije, a ako vam je ponestalo naslova za gledati, evo izbora

Ponekad nam se čini da je teško pronaći novu seriju koju vrijedi pogledati jer stalno izlaze novi naslovi, ali uvijek neke iskaču. Ako ste veliki zaljubljenik u filmove i serije onda sigurno morate pogledati sljedeće naslove.



1/ Griselda

Inspirirana životnom pričom o “Kraljici kokaina” Griseldi Blanco, serija je doživjela veliki uspjeh od kada je izašla na Netflixu. Glavna uloga pripala je Sofiji Vergari koja je ujedno bila i producentica serije. Za sve ljubitelje priča o najpoznatijim svjetskim kriminalcima ovo je serija koja se mora pogledati. 

2/ Turist- 2. sezona

Priča o Ircu koji se probudi s amnezijom u australskoj bolnici te u potrazi za odgovorima pronalazi lokalnu mještanku koja mu pomogne da ponovno otkrije svoj identitet. Tijekom potrage saznaje da krije mračnu stranu koja će ga sustići ako ne pobjegne na vrijeme.

 

3/ The Rookie- 6. sezona

John Nolan nakon nesretnih događaja u njegovom životu odluči ostvariti svoj san i zaposli se u policiji u Los Angelesu. Sa svojih 40 godina najstrariji je novak na policijskom odjelu, a mnogo kolega na njega gleda kao na čovjeka koji je u krizi srednjih godina. 

4/ Yellowstone

U prvoj sezoni upoznali smo Johna Duttona, vlasnika najvećeg ranča u Americi koji se borio kako bi očuvao autentičnost zemlje od modernih sila koje prijete njegovom načinu života. Opasnost mu predstavljaju prvi američki nacionalni park, indijski rezervat i zemljoposjedici. 

5/ Lover, Stalker, Killer

Dokumentarac o uhođenju slediti će vam krv u žilama. Snimljen je prema istinitoj priči koju priča žrtva uhođenja Dave Kroupa. On je nakon što se razveo od svoje bivše žene bio u dvije veze s ženama koje je upoznao preko aplikacije za dejtanje neznajući da će mu jedna zagorčati život. 

 

Naslovna fotografija: Pexels

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime