Subota, 23 ožujka, 2024

Idealno za ispod dekice: Nicole Kidman i Javier Bardem kao Lucille Ball i Desi Arnaz

Prvi pogled na Kidman i Bardema u nadolazećem filmu Amazon Primea prikazuje Lucille Ball kako se sa svojim suprugom prisjeća puta koji su prošli do slave, popraćen snimkama para kako snima kultni sitcom 'I Love Lucy' i intimne trenutke njihova problematičnog braka

Nicole Kidman i Javier Bardem glume Lucille Ball i Desi Arnaz u filmu Aarona Sorkina “Being the Ricards”. Film je biografski i prati slavni dvojac tijekom kaotičnog razdoblja u njihovim životima.



Prvi pogled na Kidman i Bardema u nadolazećem filmu Amazon Primea prikazuje Lucille Ball kako se sa svojim suprugom prisjeća puta koji su prošli do slave, ispresijecan snimkama para kako snima kultni sitcom “I Love Lucy” i intimne trenutke njihova problematičnog braka.

Film je napisao i režirao Sorkin, a prati Ball i Arnaza tijekom tjedan dana snimanja “I Love Lucy”, počevši od čitanja za stolom u ponedjeljak i završavajući snimanjem u petak pred publikom uživo. Cijelo vrijeme, par se “suočava s krizom koja bi mogla okončati njihove karijere i drugom koja bi mogla okončati njihov brak”, izvijestio je Deadline. Ball i Arnaz vjenčali su se 1940. godine, a zatim su glumili u hit sitcomu od 1951. do 1957. Razveli su se 1960. godine.

Glumačka ekipa prepuna je poznatih imena

J.K. Simmons glumi Williama Frawleya, koji je tumačio susjeda Freda Mertza.

Nina Arianda glumi Vivian Vance, koja je glumila Ethel, slavnu susjedu para.

Tony Hale glumi izvršnog producentaserije “I Love Lucy” Jess Oppenheimer.

Alia Shawkat glumi scenartistkinju Madelyn Pugh.

Jake Lacy glumi scenarista Boba Carrolla Jr.

U glumačkoj postavi su i Clark Gregg, John Rubinstein, Linda Lavin, Robert Pine i Christopher Denham, prema IndieWireu.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Nicole Kidman (@nicolekidman)

Lucie Arnaz i Desi Arnaz Jr. navedene su kao izvršni producenti. U siječnju je Lucie komentirala izbor Kidman za ulogu njezine majke: “Čini se da se puno raspravlja o Nicole Kidman i ljudi kažu da bi to trebala biti Debra Messing. Ne znam, ali evo dogovora i onoga što biste trebali razumjeti: ne radimo remake ‘I Love Lucy’. Nitko ne mora glumiti Lucy Ricardo ili činiti bilo koju od njihovih gluposti. To je priča o Lucille Ball, mojoj stvarnoj majci – ne Lucy Ricardo – i njezinom mužu, Desiju Arnazu, mom tati – ne o Rickyju Ricardu.”

Film će debitirati na Amazon Primeu 10. prosinca 2021. godine!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime