Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Miloš Biković i Miodrag Radonjić stižu na premijeru filma ‘Južni vjetar: Ubrzanje’ u CineStar

Prvi film ‘Južni vetar’ redatelja Miloša Avramovića je 2018. godine postao najgledaniji film u regiji u prethodne dvije dekade. Nakon filma je snimljena serija od 14 epizoda, a sad život glavnog lika Petra Maraša nastavlja tamo gdje je serija stala

Stiže nam drugi dio franšize Južni vjetar koji je oduševio cijelu regiju. Obožavatelje ove fantastične akcijske franšize oduševit će vijest da ‘Južni vjetar: Ubrzanje’ premijerno stiže u utorak 9. studenoga u CineStar Zagreb u Branimir mingle mallu gdje će se održati svečana premijera kojoj će nazočiti i ekipa filma.



Zbog velikog interesa publike CineStar je za tu večer omogućio posjetiteljima da osiguraju svoja mjesta u više dvorana CineStara Zagreb, kako bi svi fanovi dobili priliku prvi pogledati film upravo u društvu svojih idola – Maraša i Baće.

Podsjetimo, prvi film “Južni vetar” redatelja Miloša Avramovića je 2018. godine postao najgledaniji film u regiji u prethodne dvije dekade. Nakon filma je snimljena serija od 14 epizoda, a sad život glavnog lika Petra Maraša nastavlja tamo gdje je serija stala.

Premijeru su najavili i glumci iz filma

 Miloš Biković: 

 Miodrag Radonjić: 

Petar Maraš u novom filmu koristi sve prednosti novostečenog statusa “nedodirljivog vođe srpskog podzemlja”, pod zaštitom same države. U želji da proširi i ozakoni posao, nezakonito stečeni novac Maraš ulaže u legalne poslove. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vjernim Baćom odlazi u istočnu Srbiju. Tamo saznaje vijesti zbog kojih će biti prisiljen promijeniti planove i vratiti se na ulicu. Život na kocki, igranje po pravilima međunarodnih narko-kartela i brojne spektakularne akcijske scene – to su samo neki detalji onoga što nas čeka u Ubrzanju.

Dobro poznata imena se pojavljuju i u drugom dijelu filma

Redatelj Avramović i njegova ekipa zasigurno neće razočarati publiku, pokazali su to već na rasprodanoj projekciji filma ovo ljeto u pulskoj Areni.

Miloš Biković i Miodrag Radonjić ponovo su u ulogama Maraša i Baće, a podršku im daje Car, kojeg glumi legendarni Miki Manojlović. Luka Grbić je u ulozi mlađeg Maraša, dok je vodeća ženska junakinja Jovana Stojiljković. Kako se film dijelom snimao i u Hrvatskoj, između ostalih ćemo u ovom dijelu gledati i Gorana Navojca, te Aleksandra Berčeka, Mariana Valeva, Zacharyja Baharova, Maka Marinova, Anastasiu Everall i mnoge druge.

 Scenarij potpisuju redatelj Miloš Avramović i Petar Mihajlović, dok su producenti filma Tatjana Žeželj Gojković, Miloš Avramović, Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

 ‘Južni vjetar: Ubrzanje’ u distribuciji Blitza stiže premijerno 9. studenoga, a 11. studenoga u redovnu kino distribuciju diljem Hrvatske.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime