Subota, 23 ožujka, 2024

Na FOX kanale stižu nove sezone serija koje s nestrpljenjem iščekujemo

Dobro znani likovi i novi zapleti protrest će nas toliko da ćemo se pitati jesmo li dobro posložili svoje prioritete

Na početku smo novog mjeseca što znači i nove avanture poznatih televizijskih junaka. Ubrajate li se među one kojima za opuštanje treba napetost, imamo za mnoštvo dobrog sadržaja na FOX kanalima u ožujku. Dobro znani likovi i novi zapleti protrest će nas toliko da ćemo se pitati jesmo li dobro posložili svoje prioritete.



Ožujak nam donosi nove sezone omiljenih serija na FOX Life i FOX Crime kanalima, a mi smo za vas izdvojili najgledanije.

Novi Amsterdam (New Amsterdam)

Od 1. ožujka utorkom u 21h, FOX Life

Dramatični zapleti prate živote medicinskog osoblja u bolnici New Amsterdam. Doktor Max Goodwin (Ryan Eggold) i njegov tim optimistični su nakon izrazito teške godine koja je ih je sve stavila na kušnju. Max se upušta u vezu s dr. Helen Sharpe (Freema Agyeman) dok istovremeno nastavlja svoju idealističku borbu za izlječenjem slomljenog zdravstvenog sustava.

Milijun malih stvari (A Milion Little Things)

Od 2. ožujka srijedom u 21h, FOX Life

Da prijateljstvo ne čini samo jedna velika stvar već milijun onih malih uvjerljivo nas podsjeća grupa prijatelja iz Bostona. To zahtjeva posvećenost koju često nemamo pod teretom drugih okolnosti i obveza. No jesmo li dobro posložili svoje prioritete ili gubimo dragocjeno vrijeme na stvari koje uopće nisu dio nas? To najčešće shvatimo prekasno, kada izgubimo nekog bliskog, kao što se ova bostonska ekipa osvijestila nakon iznenadne smrti jednog od njih. U četvrtoj sezoni ponovo se okupljaju kako bi jedni drugima bili potpora u nepredvidivim životnim izazovima.

Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy)

Od 3. ožujka četvrtkom u 22h, FOX Life

Napetu liječničku dramu pratimo u 18. sezoni. Meredith Grey (Ellen Pompeo) i ekipa medicinskog osoblja u bolnici Grey Sloan Memorial svakodnevno se suočava s odlukama koje znače život ili smrt. U takvim teškim situacijama nije lako održavati veze s kolegama, a kamoli ljubavne odnose.

Smrt u raju (Death in Paradise)

Od 3. ožujka četvrtkom u 22h, FOX Crime

Jedanaesta sezona britansko-francuske krimi drame u kojoj inspektor Neville Parker (Ralf Little) rješava nove zločine na naizgled mirnom otoku Saint Marie. Stvari mu dodatno komplicira emocionalni odnos s kolegicom Florence Cassell (Joséphine Jobert).

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime