Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Napokon: Znamo kada izlazi druga sezona serije Euforija, a donosimo i trailer

Druga sezona istraživat će posljedice koje je prekid Rue (Zendaya) i Jules (Hunter Schafer) ostavio na njih. Par je prekinuo u finalu 1. sezone

Zendaya, glavna glumica serije “Euforija”, otkrila  je sretne vijesti! Druga sezona popularne serije premijerno će se prikazati 9. siječnja 2021, a objavljen je i prvi trailer.



Prva sezona je premijerno prikazana u lipnju 2019. godine, što znači da su obožavatelji na  2. sezone čekali čak dvije i pol godine! U međuvremenu su premijerno prikazane dvije posebne epizode. Dvije epizode serije prikazane su u prosincu 2020. i siječnju 2021. Prva prikazuje Rue za vrijeme Božića, nakon što je ostala sama na stanici, a druga je epizoda fokusirana na Jules, također u vrijeme praznika.

Najmlađa dobitnica Emmyja za glavnu glumicu u dramskoj seriji

Uz Zendayu, koja je ušla u povijest na dodjeli Emmyja 2020. kao najmlađa osoba koja je osvojila nagradu za glavnu glumicu u dramskoj seriji, vraća se većina glumačke ekipe iz prve sezone, uključujući Schafera, Angusa Clouda, Jacoba Elordija, Algee Smitha, Sydneyja Sweeneyja, Alexa Demiea, Barbie Ferreiru, Maude Apatow, Javon Walton, Storm Reid, Austina Abrams i Nika King. Nova sezona predstavlja i nove glumce: Dominica Fikea, Minku Kelly i Demetriusa “Lil Meecha” Flenoryja Jr.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Zendaya (@zendaya)

Priča se nastavlja gdje je stala 

Druga sezona istraživat će posljedice koje je prekid Rue (Zendaya) i Jules (Hunter Schafer) ostavio na njih. Par je prekinuo u finalu 1. sezone. U traileru za 2. sezonu Rue pleše oko svoje kuće na melodiju Franka Sinatre “Call Me Irresponsible”, samo da bi njezina mlađa sestra (Reid) pitala je li napušena. Vidimo i nekoliko scena srednjoškolaca koji tulumare i upadaju u sukobe s policijom.

Sam Levinson je osmislio i napisao seriju te je izvršni producent. Ostali izvršni producenti su Ravi Nandan, Kevin Turen, Will Greenfield, Drake, Adel “Future” Nur, Zendaya, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem i Daphna Levin. Kenneth Yu je producent, a Ashley Levinson, Harrison Kreiss i Julio Perez su koproducenti.

Fotografija IMDb

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime