Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Par neznajući kupio kolibu iz filma Praznik – i sad im turisti kucaju na vrata

Obožavatelji filma redovito dolaze u romantičnu starinsku kolibu u Holmbury St Mary, u jugoistočnoj engleskoj pokrajini Surrey, kako bi se fotografirali i pozirali ispred nje

Jedan je engleski bračni par kupio kolibu u kojoj je 2006. godine sniman popularni božićni hit ‘The Holiday’ ali potpuno nesvjesni njezine slavne prošlosti.



No, čim su se preselili, a turisti im počeli gotovo svakodnevno kucati na vrata, na malo neugodan su način to saznali.

Fanovi svaki dan dolaze gledati kolibu

Naime, 57-godišnji Jon Bromley i njegova 51-godišnja supruga Cressida žive u kući koja je inspirirala Cameron Diaz da pobjegne od nesretne veze iz Los Angelesa i zamijenila se s Kate Winslet za smještaj. Obožavatelji filma redovito dolaze u romantičnu starinsku kolibu u Holmbury St Mary, u jugoistočnoj engleskoj pokrajini Surrey, kako bi se fotografirali i pozirali ispred nje.

No, ono što je zanimljivo jest činjenica kako su kreatori filma, shvativši da je ova koliba predaleko za snimanje filma – kreirali istovjetnu inačicu u studiju!

Zanimljive slučajnosti

Istraživači su posjetili njihov dom, ali kada su otkrili da je predaleko od glumačke ekipe i ekipe u Londonu, ponovno su je stvorili ciglu po ciglu u studiju. I to ciglu po ciglu! Ali je identična domu Bromleyjevih – sve do ograde, drvenih vrata, seoskog vrta i ruralne staze na kojoj se Cameron Diaz slavno poskliznula.

Bromleyevi su se 2019. uselili u kuću vrijednu 625.000 funti (oko 1 milijun dolara), već sretno oženjeni i potpuno nesvjesni bilo kakvog holivudskog značaja ove kolibe. No, zanimljivo je kako Jon već desetak godina statira u raznim filmovima i veliki je fan Cameron Diaz.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by FİLMS🎬 (@films_advice)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime