Utorak, 26 ožujka, 2024

Smrtonosni tropi: jer zakon se mora provoditi, čak i na tropskom otoku

Dvije policajke naći će se u bezizlaznoj situaciji te će morati ujediniti snage kako bi istražile sve veći broj umorstava. Jedna se slijepo drži zakona, a druga ima malo liberalniji pristup. Dvije slobodne žene i ništa im ne stoji na putu

Prekrasni, tropski otok Martinique, smješten je u Karipskom moru. Svojom ljepotom mami posjetitelje diljem svijeta. Osim superlativa, postoji i mračna strana otoka koju možete otkriti u seriji ‘Smrtonosni tropi’ koja se počela emitirati 7. siječnja u 22 h na kanalu FOX Crime.



Dvije policajke naći će se u bezizlaznoj situaciji te će morati ujediniti snage kako bi istražile sve veći broj umorstava. Jedna se slijepo drži zakona, a druga ima malo liberalniji pristup. Dvije slobodne žene i ništa im ne stoji na putu.

Sonia Rolland,

Iako su potpune suprotnosti, ovaj duo učinit će sve što je potrebno kako bi provodile zakon na otoku koji je poseban. Gotovo kao da je Martinique osobnost za sebe. Što sve može krenuti po zlu na idiličnom otoku mo0žete vidjeti svakog četvrtka u 22:00h na kanalu FOX Crime. U glavnim ulogama nastupaju Sonia Rolland, Béatrice de la Boulaye i Julien Beramis.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime