Utorak, 26 ožujka, 2024

Split kao filmska kulisa novog hit filma sa Salmom Hayek i Owenom Wilsonom

Upravo je izašao trailer za film Bliss - koji su tijekom ljeta 2019. godine popularni glumci Salma Hayek i Owen Wilson snimali u Splitu. Film obiluje brojnim kulisama grada koji predstavlja uljepšanu stvarnost, a svi će ga od 5. veljače moći pogledati na platformi Amazon Prime

U ljeto 2019. Salma Hayek i Owen Wilson boravili su u Splitu na snimanju futurističkog trilera Bliss koji će od 5. veljače biti dostupan na platformi Amazon Prime, a upravo je izašao trailer za film.



Netipična ljubavna priča prati Grega (Owen Wilson) koji, nakon što se nedavno razveo, a potom i izgubio posao, upoznaje misterioznu Isabel (Salma Hayek). Ona živi u uvjerenju kako svijet u kojem živi nije stvaran već se radi o – računalnoj simulaciji. Njih se dvoje upušta u nadrealnu avanturu kojom pokušavaju promijeniti svijet oko sebe. U filmu su prikazane brojne lokacije Splita i okolice, kao savršeni svijet koji je možda i realnost. No, kako stvari nikad nisu crno-bijele, počinju se komplicirati kada se u priču uključi i Gregova kćer. 

Gledatelji će prepoznati Prokurative, splitsku rivu, šetnicu na Marjanu, Galeriju Meštrović i još pokoju lokaciju koja u ovoj priči prikazuju novu uljepšanu stvarnost. Stoga vam preporučujem da pogledate trailer za ovaj intrigantni film. 

Zanimljivo, Hayek je ‘radno’ boravila u Hrvatskoj iste godine, ali u Rovinju, Zagrebu i Rijeci na snimanju nastavka filma ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ sa Samuelom L. Jacksonom i Ryanom Reynoldsom. Owen Wilson je pak, između ostalog, redoviti posjetitelj Dubrovnika gdje često ljetuje, baš kao i lanjskog ljeta. 

Ovo je još jedan uspjeh hrvatske filmske zajednice koja je dodala Bliss na listu recentnih velikih filmskih i televizijskih produkcija koje su se snimale kod nas. 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime