Nedjelja, 31 ožujka, 2024

Stigao je finalni trailer za najiščekivaniji film godine – BARBIE!

S Gretom Gerwig kao redateljicom i Margot Robbie u ulozi Barbie, čeka nas jedan od najboljih filmova godine!

Ako volite Barbie, ovo je film za vas. Ako mrzite Barbie, ovo je film za vas. Finalni trailer za najzabavniji film ljeta BARBIE je konačno online i pokazuje njen ružičasti svijet kao nikad dosad. S Gretom Gerwig kao redateljicom i Margot Robbie u ulozi Barbie, čeka nas jedan od najboljih filmova godine! BARBIE stiže u kina diljem Hrvatske 20.7. u distribuciji Blitza.



O filmu

Barbie (Margot Robbie) živi u svom Barbie svijetu plastičnih kućica i automobila, isklesanih trbušnjaka i podignutih stopala kada se počinje suočavati s čudnim problemima. Odjednom teče hladna voda u tušu, misli prolaznosti i najgore od svega – ravna stopala. Kako bi otkrila tajnu svoga svemira mora otputovati u stvarni svijet, a Ken (Ryan Gosling) joj se pridružuje. U stvarnom svijetu kreće šarena potjera gdje Barbie mora bježati od Mattela koji ju pokušava vratiti u Barbie kutiju.

Barbike glume:

Margot Robbie, Dua Lipa, Emma Mackey, Issa Rae, Kate McKinnon, Hari Nef, Anna Cruz Kayne, Sharon Rooney, Emerald Fennell, Nicola Coughlan, Alexandra Shipp i Ritu Arya.

Kenove glume:

Ryan Gosling, Simu Liu, Michael Cera, Ncuti Gatwa, Kingsley Ben-Adir i Scott Evans.

Ljude glume:

Will Ferrell, America Ferrera i Helen Mirren.

Redateljica filma BARBIE je Greta Gerwig, scenarij je napisala zajedno s Noahom Baumbachom. Film se temelji na Mattelovom liku Barbie. Producenti filma su David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley i Robbie Brenner. Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich i Cate Adams su izvršni producenti.
 
 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime