Srijeda, 24 travnja, 2024

Stiže dugoočekivana treća sezona Bridgertona: Ovo su svi detalji!

Obožavatelji Netflixove hit serije Bridgerton konačno mogu odahnuti, uskoro stiže dugoočekivana treća sezona

Obožavatelji Netflixove hit serije Bridgerton konačno mogu odahnuti! Nakon dugo čekanja do novih epizoda uzbudljive serije odbrojavamo još sitno, a prema svim dostupnim informacijama očekuje nas jednako uzbudljiva i napeta sezona kao predhodne dvije. 



Nakon gotovo dvije godine obožavatelji popularne serije Bridgerton konačno će moći uživati u novim ljubavnim zapletima koji nas očekuju u trećoj sezoni. U prve dvije sezone imali smo prilike vidjeti ljubavne priče najstarije kćeri obitelji Bridgerton, Daphne i najstarijem sinu Anthonya. Sezona koja je pred nama obilježiti će ljubavnu priču između Penelope i Colina, a cijela serija je adaptacija romana autorice Julije Quinn. Nedavno je izašao službeni trailer za treću sezonu koji nam je dao naslutiti da nas očekuje mnogo drame i uzbudljivih ljubavnih zapleta.

 Radnja treće sezone

U fokusu treće sezone je ljubavna priča između Colina Bridgertona i Penelope Featherington koja je originalno dio četvrte knjige u nizu romana. Penelope i Colin su prijatelji još od malih nogu, ali Penelope je oduvijek gajila osjećaje prema Colinu. On na nju gleda kao na mlađu sestru no pri kraju druge sezone shvatio je kako je Penelope jedna od rijetkih osoba u njegovom životu koja je uvijek uz njega. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Sada je Penelope u potrazi za suprugom, a čini se kako je jedan od kandidata upravo Colin Bridgerton. Iz službenog trailera vidjeli smo da nas očekuje puno zanimljivih zapleta koji bi mogli izazvati drame. 

Izmijenjena glumačka postava

U glavnim ulogama i dalje gledamo Nicolu Coughlan i Lukea Newtona, a glumica Phoebe Dynevor koja je utjelovila lik Daphne najavila je kako se više neće vraćati seriji. Obožavatelji Anthonya Bridgertona bit će sretni jer Jonathan Bailey ostaje u ulozi najstarijeg brata. Novo glumačko lice treće sezone biti će Hannah Dodd koja glumi Francescu Bridgerton. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Datum izlaska nove sezone

Nove epizode treće sezone izaći će u dva dijela, a prve epizode na Netflixovoj streaming platformi najavljene su za 16. svibanja dok ćemo za završnicu sezone morati pričekati do 13. lipnja. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Naslovna fotografija: IMDb

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime