Petak, 22 ožujka, 2024

Stiže nam peta sezona Netflixove hit serije – You!

Nedavni 2. dio četvrte sezone koja se odvija u Londonu završio je trenutkom punog kruga za Joea koji se, uz bogatu udovicu Kate, vratio u New York gdje je serija započela u prvoj sezoni

Priča Joea Goldberga bliži se kraju. Netflix je obnovio “You” za petu sezonu, koja će ujedno biti posljednje poglavlje popularnog trilera Warner Bros. Televisiona i studija Berlanti Prods. Penn Badgley će se vratiti, reprizirajući svoju ulogu serijskog ubojice Joea (koji bi se konačno mogao suočiti s pravdom), ali bit će promjena iza kulisa serije koju su razvili Greg Berlanti i Sera Gamble na temelju knjiga autorice Caroline Kepnes. Nakon što je prve četiri sezone radila kao showrunner, Gamble odlazi s dužnosti kako bi se usredotočila na druge projekte. Izvršni producenti, Michael Foley i Justin W. Lo, koji su u seriji radili od 1. odnosno 2. sezone, naslijedit će Gamble kao voditelji serije. Ona ostaje uključena u emisiju kao izvršna producentica. 

Donosimo sve detalje o novoj sezoni popularne serije You



Ispričati Joeinu priču kroz pet sezona oduvijek je bio plan. “Otkako su naši prijatelji iz Alloya podijelili fantastičnu knjigu Caroline Kepnes, uvijek smo je zamišljali kao putovanje od pet sezona. Uzbuđeni smo što nastavljamo našu vezu s Mikeom i Justinom dok oni preuzimaju uzde kao suvoditelji i pripremaju se vratiti Joea Goldberga kući.”

Što će se dogoditi u petoj sezoni?

Posljednji dio o Joeu može se tumačiti figurativno, ali i doslovno. Nedavni 2. dio četvrte sezone koja se odvija u Londonu završio je trenutkom punog kruga za Joea koji se, uz bogatu udovicu Kate, vratio u New York gdje je serija započela u prvoj sezoni.

“Pravljenje serije uz naše scenariste, producente, redatelje, glumce i ekipu bila je čast i smiješno zabavno”, rekla je Gamble. “Osjećam se sretnom što sam radila s tako nadarenim i promišljenim umjetnikom kao što je Penn Badgley. Ponosna sam na ono što smo svi postigli i osjećam se privilegiranom predati baklju”, dodala je prije nego što je zadirkivala Youovu nadolazeću posljednju sezonu. “Uzbuđena sam što mogu gledati i podržavati You tim dok dovode putovanje Joea Goldberga do divno zaokretnog završetka.”

Serija je prvotno imala drugog streamera

Serija je prvotno prikazana na platformi Lifetime (ironično, Netflix je više puta odustao od ponude za seriju.) Streamer je isprva pokupio kroz svoj model kolicenciranja, uz ekskluzivnu međunarodnu distribuciju, a iako prva sezona nije mogla privući široku linearnu publiku na Lifetimeu, postala je popularna kada je premijerno prikazana na Netflixu u prosincu 2018. Serija, koja je nakon 1. sezone prešla na streamer kako bi postala globalni Netflixov original, povećala je svoju publiku tijekom svoje prve tri sezone s više sati gledanja kroz 28 dana za svaku sezonu od one prije nje. Četvrta sezona provela je 5 tjedana na ljestvici Global Top 10 engleskih TV emisija i dosegla Top 10 u 90 zemalja.

Četvrta sezona, koja je objavljena 9. ožujka jedna je od najzanimljivijih do sada, a mi jedva čekamo petu sezonu jer ne možemo ni zamisliti kako će završiti priča o jednom od najpopularnijih ubojica iz modernog doba.

TOP 20 serija koje s nestrpljenjem iščekujemo u 2023. godini!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime