Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

The Ferragnez: Serija o strasti i ambicijama najpoznatijeg talijanskog mladog para

Ferragnez seriju producira Banijay Italia za Amazon Studios i debitirat će s prvih 5 epizoda ekskluzivno na Prime Video u 240 zemalja diljem svijeta 9. prosinca 2021. Sljedeće 3 epizode bit će dostupne od četvrtka, 16. prosinca

Prime Video objavio je trailer za dugoočekivani talijanski reality show “The Ferragnez – La serie”, u kojoj glumi najpoznatiji talijanski mladi par na showbizz sceni: Chiara Ferragni i Fedez. Ferragnez seriju producira Banijay Italia za Amazon Studios i debitirat će s prvih 5 epizoda ekskluzivno na Prime Video u 240 zemalja diljem svijeta 9. prosinca 2021. Sljedeće 3 epizode bit će dostupne od četvrtka, 16. prosinca.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)



Tko su Chiara i Fedez?

Chiara Ferragni je influencerica i digitalna poduzetnica te modna ikona s više od 25 milijuna pratitelja na Instagramu. Forbes ju je proglasio “osobom koja ima najviše utjecaja u modnom svijetu”. Fedez je, pak, umjetnik s više od 70 platinastih ploča i 13 milijuna pratitelja na Instagramu, bivša zvijezda serije “Celebrity Hunted – Caccia all’Uomo S1” i voditelj “LOL – Who laughs is out”.

Sada će javnost i obožavatelji imati ekskluzivan pristup svakodnevnici Chiare Ferragni i Fedeza. Serija će otkriti njihove odnose na dubljoj razini. Priča se odvaja u posebnom i neobičnom razdoblju njihovog zajedničkog života – od kraja 2020. do prvih mjeseci 2021. – a povezana je s drugom Chiarinom trudnoćom, prvim sudjelovanjem Fedeza u Sanremu, druženju s s prijatelji i obitelji te radnim obvezama. S neviđenim i intimnim situacijama, serija će prikazati strast, radost, suze i ambicije mladog para. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

 Chiara i Fedez su već radili s Amazonom

Serija je dodatna potvrda suradnje između para i Prime Videa: Fedez je ambasador brenda Prime Video u Italiji, prvi koji je obnašao ovu poziciju u Europi, kao i jedan od sudionika “Celebrity Hunted – Caccia all ‘ Uomo S1”, prve talijanske Amazon Originalne serije, te sudac i voditelj emisije “LOL: Who laughs is out”.

Dok je Chiara bila jedan od sudaca prve sezone “Making The Cut”, modnog natjecanja Amazon Original koji su vodili Heidi Klum i Tim Gunn, te je protagonistica dokumentarca “Chiara Ferragni Unposted”, predstavljenog na Venecijanskom filmskom festivalu 2019. i dostupnog ekskluzivno na Prime Video.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime