Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Treća sezona Euforije odgođena je za 2025. godinu

Svi scenariji na HBO-u su pauzirani zbog štrajka scenarist WGA, a to također uključuje Euforiju, White Lotus, The Last of Us i House of Dragon

Obožavatelji Euforije morat će pričekati još gotovo dvije godine da ponovo vide kaotične tinejdžere na svojim ekranima. Svi scenariji na HBO-u su pauzirani zbog štrajka scenarist WGA, a to također uključuje Euforiju, prema izvršnoj direktorici HBO-a Francesci Orsi, koja je razgovarala s Deadlineom u opširnom intervjuu. Tvorac serije Sam Levinson je na dvostrukom zadatku, obzirom da je radio i na seriji “The Idol“, u kojoj glume Lily-Rose Depp i Abel Tesfaye (The Weeknd). Zbog tih razloga obožavatelji možda neće moći vidjeti Zendayu i Sydney Sweeney i ostale na svojim ekranima barem do 2025. godine.



“Euforija je jedna od onih serija koje smo počeli pisati u tandemu s postprodukcijom na Idolu, ali u ovom trenutku nemamo bezbroj scenarija”, rekla je Orsi. “Ne možemo započeti sa snimanjem, tako da će isporuka te serije – idealno 2025. – biti određena prema tome kada se možemo vratiti na rad sa Samom, koji je u ovom trenutku upravo završava rad na Idolu.”

Još serija je na čekanju…

S okvirnim datumom prikazivanja 2025., obožavatelji će čekati više od tri godine na izlazak treće sezone nakon što je druga sezona emitirana u siječnju 2022.. Druge HBO-ove hit serije “The Last of Us” i “White Lotus“, zajedno s još jednim prethodnikom “Igre prijestolja”, “Vitez od sedam kraljevstava”, također su pauzirali pisanje zbog štrajka. Emitiranje “House of the Dragon” očekuje se u ljeto 2024.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime