Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Uskoro stiže omiljena serija: Emily napušta Pariz i seli na jug!

Saznali smo i točan datum početka druge sezone, a Netflix je objavio i teaser video za nadolazeću seriju od 10 epizoda

Avanture Emily u Parizu se ubrzo nastavljaju. Druga sezona će se premijerno prikazati na Netflixu u srijedu, 22. prosinca, objavljeno je na Netflixovom globalnom događaju “TUDUM” u subotu.



Osim toga, objavili su i teaser video za nadolazeću seriju od 10 epizoda.

U teaseru vidimo kako Emily iz Pariza odlazi na jug Francuske na odmor s prijateljicama. Prema sinopsisu za drugu sezonu, Emily će probuditi zanimanje za Alfieja (kojeg glumi Lucien Laviscount iz serije Katy Keene), koji je opisan kao sarkastičan i šarmantan lik koji odbija govoriti francuski i prilagoditi se francuskoj kulturi. On i Emily imaju antagonističku vezu koja se razvija u nešto više.

Emily se nastoji usredotočiti na posao, ali jopj to ne uspijeva

“Sada više ukorijenjena u život u Parizu, Emily postaje sve bolja u kretanju gradom, ali se i dalje bori s posebnostima francuskog života”, službeni je opis sezone.
“Nakon što se sa susjedom i prvim pravim prijateljem iz Francuske pronašla u ljubavnom trokutu, Emily se odlučila usredotočiti na posao – koji se iz dana u dan sve više komplicira. Na satu francuskog upoznaje Alfieja
koji je zaintrigira”.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Osim glavne glumice Lily Collins, u drugoj sezoni će se pojaviti Lucas Bravo (Gabriel), Filipin Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Ashley Park (Mindy), Samuel Arnold (Luc), Bruno Gouery (Julien), Camille Razat (Cami) i William Abadie (Antoine Lambert). Također će svoje uloge imati i Kate Walsh (Madeline), Jeremy O. Harris (Gregory Elliott Dupree) i Arnaud Binard (Laurent G).

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime