Utorak, 26 ožujka, 2024

Wonder Woman 1984 – uskoro stiže ekskluzivna streaming premijera

Ovo novo poglavlje priče o Wonder Woman otkriva kako Diana Prince mirno živi među smrtnicima tijekom živopisnih 1980-ih, u eri neumjerenosti vođenoj željom da se ima sve

Hit superherojski film ‘Wonder Woman 1984’ ekskluzivnu će streaming premijeru imati 11. svibnja na HBO GO-u.



U režiji Patty Jenkins, s Gal Gadot u glavnoj ulozi, film se odvija tijekom 1980-ih i predstavlja novu avanturu Wonder Woman, koja istovremeno pokušava ostvariti svoje snove i pobijediti dva nova neprijatelja – Maxa Lorda i Cheetah. 

 

Novo poglavlje priče o Wonder Woman

U filmu ‘Wonder Woman 1984’ čovječanstvo je opet u opasnosti i samo ga Wonder Woman može spasiti. Ovo novo poglavlje priče o Wonder Woman otkriva kako Diana Prince mirno živi među smrtnicima tijekom živopisnih 1980-ih, u eri neumjerenosti vođenoj željom da se ima sve. Iako raspolaže svojim moćima u potpunosti, ona ne privlači pažnju i radi kao kustosica, a superherojske akcije obavlja potajno. Ipak, Diana je primorana izaći iz sjene i upotrebiti svu svoju mudrost, snagu i hrabrost kako bi spasila čovječanstvo od svijeta kojeg je stvorilo.

Chris Pine u filmu glumi Stevea Trevora, Kristen Wiig je u ulozi Cheetah, Pedro Pascal tumači lik Maxa Lorda, Robin Wright glumi Antiopu, a Connie Nielsen je u ulozi Hippolyte.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime