Subota, 23 ožujka, 2024

Živi mrtvaci – produžena 10. sezona od šest novih epizoda

U zadnjoj epizodi serije Živi mrtvaci, svjedočili smo padu Alphe (Samantha Morton) i kraju rata Šaptača. Kraljevstvo je palo, Hilltop je zamalo uništen, a Alexandrija napuštena kako bi se pripremila za konačnu bitku

FOX je najavio da će se premijera produžene 10. sezone serije Živi mrtvaci, od šest novih epizoda, premijerno prikazati 1. ožujka 2021. na kanalu FOX.



U ovim epizodama gostuju sljedeće zvijezde: Robert Patrick (Terminator 2: Sudnji dan, Perry Mason, Škorpion) kao “Mays,” Hilarie Burton Morgan (Tree Hill, Zločinci u odijelima, Friday Night In with the Morgans) kao “Lucille,” zajedno s novom zvijezdom Okea Eme-Akwari (Greenland, Cobra Kai) kao “Elijah,” između ostalih.

FOX je također izdao novu snimku uvježbavanja scenarija iz jedne od novih epizoda s Rossom Marquandom, Sethom Gilliamom, Robertom Patrickom i Joshom McDermittom kao pripovjedačem, koja se može pogledati u sljedećem videu.

 

U zadnjoj epizodi serije Živi mrtvaci, svjedočili smo padu Alphe (Samantha Morton) i kraju rata Šaptača. Kraljevstvo je palo, Hilltop je zamalo uništen, a Alexandrija napuštena kako bi se pripremila za konačnu bitku. Preživjeli su se našli u klopci i odvojeni su jedni od drugih. No, kad su se suočili s gotovo sigurnom smrti, okupili su se svi zajedno u borbi, ubivši Betu (Ryan Hurst) i uklonivši prijetnju horde.

U ovih šest novih epizoda, preživjeli se pokušavaju osoviti na noge nakon razaranja koje su Šaptači ostavili iza sebe. Godine borbe ostavile su traga i traume iz prošlosti isplivavaju na površinu, izlažući njihove ranjivije strane. Dok se propitkuju o stanju čovječanstva, svoje cjelokupne zajednice i stanju svojih umova, hoće li uspjeti pronaći unutarnju snagu da netaknuti nastave sa svojim životima, prijateljstvima i skupinom?

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime