Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Donosimo izdanja knjiga koja će se premijerno naći na Interliberu

Izdvojili smo romane za mlade, ljubavne romane, ali i knjige o roditeljstvu te iz psihologije i self-help odjela. Sigurni smo da će svatko pronaći knjigu za sebe koju će rado ponijeti kući i uživati u njoj

Mi ne možemo biti uzbuđeniji jer nam se uskoro bliži još jedno izdanje Interlibera! Priznajte, tko sve križa dane na kalendaru i radi popis knjiga s kojima će si obnoviti biblioteku? Mi smo jedni od njih!



Pripremili smo preporuke hitova i izdanja koja će se premijerno naći na Interliberu, a zatim i u redovnoj prodaji u izdanju Biblioteke Puls. Izdvojili smo romane za mlade, ljubavne romane, ali i knjige o roditeljstvu te iz psihologije i self-help odjela. Sigurni smo da će svatko pronaći knjigu za sebe koju će rado ponijeti kući i uživati u njoj. 

HIT KNJIGA:

1/ Na kraju obojica umiru, Adam Silvera (Roman za mlade)

Roman njujorškog autora Adama Silvere osvojio je sve, od top lista, relevantnih nagrada, kritike pa do publike. Mateo i Rufus primit će loše vijesti Agencije Death-Cast: danas će umrijeti. Oni su potpuni stranci, ali spletom okolnosti posljednje trenutke svojih života provest će zajedno. Ova potresna, ali i ohrabrujuća priča podsjeća nas kako nema života bez smrti, ali ni ljubavi bez gubitka.

 

NOVA IZDANJA:

2/ Odgajanje dobrih ljudi, Hunter Clarke-Fields (Odgoj i roditeljstvo)

Nijedan roditelj nije savršen, a u teškim ili stresnim trenucima možda reagirate kako ne biste htjeli, primjerice, vikanjem. Niste sami. Knjiga “Odgajanje dobrih ljudi” vodič je za svjesno roditeljstvo koji će vam pomoći da ostanete smireni – čak i tijekom najgorih djetetovih izljeva bijesa – i odgovorite na njih konstruktivno i suosjećajno. Promijenite vlastite „automatske reakcije“ i odgojite dobre ljude.

3/ Kako postići da ti se događaju dobre stvari, Marian Rojas Estapé (Psihologija i self-help)

Hit knjiga španjolske psihijatrice donosi praktične savjete za osviješten pristup životu temeljene na otkrićima iz neuroznanosti. Autorica će vam pokazati kako iz svog života izvući najbolje te objasniti načine na koje naš um reagira na stres i opasnosti digitalnog doba. Kombinirajući znanost, psihologiju i filozofiju, “Kako postići da ti se događaju dobre stvari” nudi obilje praktičnih savjeta o tome kako ostvariti ispunjenu egzistenciju.

4/ Čitam te kao knjigu, Emily Henry (Ljubavni roman)

Roman „Čitam te kao knjigu“ čitatelje diljem svijeta oduševio je originalnom feel-good radnjom, živopisnim likovima i nevjerojatno duhovitim dijalozima. Književna agentica Nora odlazi na ljetovanje u malo mjesto kako bi prebolila nedavni prekid. Tamo neprestano susreće Charlieja, književnog urednika iz New Yorka. To bi i zvučalo slatko da nema činjenice kako su se u prošlosti Nora i Charlie već susreli i to, u najmanju ruku, nije dobro prošlo…

PREMIJERNO NA INTERLIBERU:

5/ Sve što nismo preboljeli, Lucy Score (Ljubavni roman)

Sve što nismo preboljeli odmah po objavljivanju prometnuo se u književnu senzaciju, zavladavši Amazonovom top-listom najprodavanijih knjiga i TikTokom. Naomi Witt je u bijegu od svog vjenčanja i života, a na putu ostaje sama sa kćeri svoje problematične sestre Tine. Knox Morgan s razlogom se ne petlja sa ”zahtjevnim, romantičnim ženama“. No kako se Naomina drama odvija praktički pred njegovim očima, najmanje što može učiniti jest pomoći joj da se izvuče iz nevolje.

6/ Iz krvi i pepela, Jennifer Armentrout (Roman za mlade)

Iz krvi i pepela, bestseler koji je osvojio milijune mladih čitatelja i dobitnik Goodreadsove nagrade za najbolji roman, donosi pustolovinu, akciju, seksipil. Dok sudbina kraljevstva počiva na njezinim ramenima, Poppy ni sama nije sigurna želi li uopće unaprijed joj namijenjenu budućnost. A kada joj u život uđe Hawke, stražar koji bi je kao Djevicu trebao štititi do Uzvišenja, sudbina i dužnost ispreplest će se sa žudnjom i čežnjama.

Sve naslove pronađite na 20% popusta na Interliberu ili na shop.egmont.hr

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime