Ponedjeljak, 8 travnja, 2024

Otkrivamo: Top tretmani pomoću kojih ćemo u novoj godini biti najljepša verzija sebe

Godine nose svoje i u tome treba znati uživati i iste prihvatiti, ali njega, kako ona iznutra, tako ona izvana, jednako je bitna. Postoje tretmani koji u tome itekako pomažu jer recimo, snažno potiču kolagen koji se s godinama – smanjuje

Još samo nekoliko dana i na kalendarima će pisati 2022. Nerijetko možemo čuti razno razne odluke iz svoje okoline, a one se najčešće tiču upravo fizičkog izgleda. Izgubiti kilograme, promijeniti frizuru, poraditi na svojim beauty rutinama, piti više vode, odvajati više vremena za druge, ali i za sebe, sve su to želje kojima većina teži. Jedna od tih želja je svakako i ostati zauvijek mlad ili mlada.Godine nose svoje i u tome treba znati uživati i iste prihvatiti, ali njega, kako ona iznutra, tako ona izvana, jednako je bitna. Postoje tretmani koji u tome itekako pomažu jer recimo, snažno potiču kolagen koji se s godinama – smanjuje.

Tretman koji potiče razvoj novog kolagena

U Poliklinici Poliderma postoje vrlo interesantni tretmani koje svakako vrijedi probati, a jedan od njih je Gouri. Riječ je o biosimulatoru kolagena koji potiče razvoj novog kolagena, uz obnovu postojećeg. S godinama, koža postaje suha, osjetljiva te gubi potporu i elastičnost. Gouri se aplicira u 10 točaka na licu te se nakon ubrizgavanja, masiraju te točke. Cilj ovog tretmana nije nadoknada volumena, već povećanje elastičnosti kože uz lifting efekt. Znatno se popravlja izgled, kvaliteta i struktura kože. Koža postaje deblja, čvršća, zategnutija i svježije izgleda. Ublažavaju se površinske nepravilnosti, proširene pore i manji ožiljci. Gouri ima jak efekt biorevitalizacije kože. Tretman Gourijem se savjetuje svima nakon 30 godine života, u svrhu usporavanja starenja i zadržavanja prirodnog izgleda lica.

Uklonite najtvrdokornije naslage s bedara uz HIFU tretman

Kada je riječ o tijelu, to je mnogima bolna točka. Tijelo se baš kao i lice, s godinama značajno mijena. Osim redovite fizičke aktivnosti, postoje tretmani koji tijelo dovode gotovo do savršenstva, a jedan takav je HIFU tretman u kombinaciji sa injekcijom enzima lipaze. Upravo tim tretmanom, doktor Dinko Kaliterna nastoji ukloniti najtvrdokornije masne naslage i celulit s područja bedara.

Osim za tijelo, ovaj tretman se koristi na licu. HIFU Body tretmanom – nekirurškim liftingom uz pomoć fokusirane ultrazvučne energije, postiže se mladolik izgled i zategnuta koža u kratkom roku i bez kirurških zahvata. Radi postizanja boljih rezultata, nakon tretiranja kože HIFU uređajem, daje se injekcija enzima lipaze koja učinkovito djeluje na najtvrdokorniji celulit i masno tkivo. Osim na bedrima, tretman se može koristiti u svrhu tretiranja opuštene kože lica, vrata i dekoltea.

Egzosomi su ključni sastojci za obnavljanje stanica

Jedna od najpopularnijih terapija koja se trenutno primjenjuje u regenerativnoj medicini su egzosomi. Riječ je o tretmanu koji je namijenjen svim tipovima kože. Egzosomi su ključni sastojci koji obnavljaju stanice, potiču ih na stvaranje hidratacije iznutra. Rezultat je obnovljena, zdrava i mladolika koža.

Kako djeluju egzosomi? Prije svega djeluju protuupalno, potiču razvoj kolagena, jačaju kožnu barijeru, potiču obnavljanje kože, ublažavaju pigmentacije, kontroliraju gubitak vode iz kože te imaju jak anti-age učinak. Koriste se za pomlađivanje, uklanjanje melazme, ublažavaju ožiljke od akni i akne, ublažavaju atopijski dermatitis te niz drugih bolesti.

Jedan od vrlo popularnih tretmana za koji se odlučuje sve više klijentica je Laser Lips. Riječ je o tretmanu koji služi za oblikovanje, lifting i pomlađivanje usana. Nakon tretmana, usne su punije, oblikovanije i crvenije. Manje se isušuju i pucaju te su mekane i baršunaste, a rezultat je vidljiv neposredno nakon tretmana. Preporuka je napraviti 1-3 tretmana, ovisno o izraženosti usana.

Ovaj tretman je izvrsna alternativa osobama koje ne žele koristiti dermalne filere, ali po želji, tretman se može kombinirati i s dermalnim filerima. Više o tretmanima i uslugama Poliklinike Poliderma možete pročitati ovdje i u Novoj godini poklonite sebi ili nekome do koga vam je stalo, tretman koji vraća samopouzdanje te u istu zakoračite s osmijehom.

Fotografije: Promo

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime