Petak, 22 ožujka, 2024

White Skin 3 by Kaliterna: Zadnja riječ dermatološke znanosti!

Uz uklanjanje pigmentacija i jako 'izbjeljivanje' ova krema ima i snažan učinak detoksikacije pa se koža izvrsno pročišćava i podmlađuje

Nakon velikog uspjeha krema White Skin i White Skin 2, kozmetička linija MySkin by Kaliterna donosi u Hrvatsku posljednju riječ dermatološke znanosti: kremu White skin 3, zasnovanu na dobrobitima tranexamic acida, odnosno traneksaminske kiseline.Poznato je kako upravo ta kiseline najučinkovitije prevenira stvaranje pigmenta, ali i uklanja ispucale kapilare. Istraživanja koja potvrđuju ljekovitost komponenti i procesa primijenjenog u ovom, najnovijem proizvodu MySkin by Kaliterna, dostupna su svima i na PubMed-u. Naime, djelovanje ove revolucionarne kreme podvrgnuto je brojnim znanstvenim testiranjima te potvrđeno u mnogim člancima u specijaliziranim dermatološkim medijima u zadnjih nekoliko mjeseci. Dakle, nema tajne, riječ je jednostavno o najnovijoj i najefikasnijoj dermatološkoj tehnologiji.

Osim uklanjanja melazme i jakog ‘izbjeljivanja’, što joj je primarna namjena, White Skin 3 ima i snažan učinak detoksikacije kože – čime se ona dubinski pročišćava i podmlađuje! 

Djelovanje kreme White skin 3 zasnovano je na dobrobitima tranexamic acida, odnosno traneksaminske kiseline

Sve tri komponente ove kreme, koje dovode do uklanjanja pigmentacije, djeluju neovisno o vanjskoj temperaturi. Zato je novu kremu moguće koristiti i usred ljeta – što je čini idealnom za primjenu i u razdoblju vrućina, za razliku od drugih preparata koji se nikako ne smiju koristiti na visokim temperaturama jer mogu izazvati teške reakcije kože.

“Jako sam se pozabavio problemom melazme kojem je izložena skoro svaka žena. Odlučio sam napraviti nešto smjelo i hrabro – kremu koja istodobno djeluje i na kapilare i na pigmentaciju, jer sam primijetio da je melazma najjača tamo gdje je mreža kapilara najgušća. Naime, kapilare hrane pigmentne stanice, zato ih moramo uništiti kako bi imali najbolji učinak. Njezinu je učinkovitost potvrdio i jedan od najpoznatijih svjetskih dermatologa, dr. Torello Lotti. Krema se koristi samo jednom dnevno, noću, što je čini izuzetno praktičnom. Nadam se da ću ovom kremom pomoći velikom broju žena koje su nesretne zbog izražene melazme”, objašnjava dr. Dinko Kaliterna.

Krema se može nabaviti u boljim ljekarnama i na nedavno redizajniranoj myskin.hr web stranici.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime