Utorak, 23 srpnja, 2024

Koracima Carrie Bradshaw: Mjesta koja trebate posjetiti u New Yorku

Teško da možemo postati Carrie, ali ono što svakako možemo je obići mjesta na koja je ona odlazila i tako živjeti svoj 'Carrie Bradshaw san'

“Seks i grad”i “I tek tako…” su vam najdraže serije i oduvijek ste htjeli živjeti životom Carrie Bradshaw i njezinih prijateljica? Glamurozan život i njihovi dani izgledaju tako što cijele dane provode u najskupljim dućanima u New Yorku, voze se po Central Parku sa milijunašima i večeraju u najpoznatijim restoranima.Moramo priznati ne bismo se bunili da na jedan dan budemo Carrie. Teško da možemo postati ona, ali ono što svakako možemo je obići mjesta na koja je ona odlazila i tako živjeti svoj “Carrie Bradshaw san”. 

Benoit

Restoran u kojemu se može probati francuska kuhinja bilo je mjesto na kojem su se Carrie i Adrian ponovno sastali. Ovo je restoran sa Michelinovom zvijezdicom, a posluje već 15 godina. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Benoit New York (@benoitny)

Bar u Baccarat hotelu

Ako želite upoznati nekog bogataša ovo je pravo mjesto za upoznavanje. Barem ako je suditi po Seemi iz “Seks i grada”. Hotel sa pet zvijezdica u svom baru u ponudi ima vrhunska vina, pažljivo rađene koktele i brojne druge pogodnosti. Ukoliko ste ljubitelj dobrih vina ili koktela, sigurno ćete htjeti posjetiti ovaj bar. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Baccarat Hotels (@baccarathotels)

Le Coucou

Dok je sa prijateljicama na ručku u Le Coucouu, Charlotte otkriva da je njena kćer tinejdžerica na prodaju putem interneta stavila Chanelovu haljinu. U pozadini scene možemo vidjeti predivni mural inspiriran 18. stoljećem. Mural je oslikao njujorški slikar Dean Barger. Tvrtka Roman & Williams pobrinula se da cijeli interijer izgleda besprijekorno. 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Le Coucou (@lecoucou_nyc)

Le Mercerie

Restoran koji služi kao cvjećarnica, knjižara i kafić bilo je mjesto na kojemu su se susrele Carrie i Adrianova bivša žena. Le Mercerie je još jedan prostor kojeg su dizajnirali Roman & Williams. Ako volite ispijanje kave i osjećaj luksuza, neka se Le Mercerie nađe na vašem popisu kada dođete u posjet New Yorku. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by La Mercerie (@lamercerieny)

Chapel Bar

Nakon što je prodala sliku Alexa Israela, Charlotte ostane vani do kasnih sati pijući koktele u Chapel Baru. U svoj stan na prestižnom Upper East Sideu vratila se bez mobitela i pijana. Chapel Bar je sada dio Muzeja Fotografiska kojeg je 1860. godine dao sagraditi arhitekt James Renewick Jr. Ako se ikad nađete u Chapel Baru, pripazite na to koliko ćete margarita popiti kako ne biste završili kao Charlotte!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Chapel Bar (@chapelbarnyc)

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime