Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Uz ove aplikacije za organizaciju možete dovesti život pod kontrolu

Od aplikacija za rad do aplikacija za vaše mentalno zdravlje, sastavili smo popis onih za koje smatramo da će vam pomoći sa svime što vam može zatrebati

Mobitel je u našim rukama, nažalost, u svakom trenutku, osim onih par sati sna što uspijemo uhvatiti. Kad smo već “ovisni” o njemu i “cijeli život” nam je na njemu, onda ga trebamo koristiti tako da nam maksimalno olakša život.Život će vam biti lakši uz aplikacije za organizaciju. Sigurno poznajete nekoga tko ih koristi i njima je oduševljen. Jednom kad ih instalirate, pitat ćete se zašto to niste napravili prije!

Aplikacije vrijedne zauzimanja memorije na vašem mobitelju

Od aplikacija za rad do aplikacija za vaše mentalno zdravlje, sastavili smo popis onih za koje smatramo da će vam pomoći sa svime što vam može zatrebati. Znamo da je memorija i slobodan prostor na vašem pametnom telefonu ograničen, ali ne brinite, ove aplikacije su vrijedne vašeg prostora i vremena 😉

Organizacijske aplikacije za posao

Ne znamo što bismo učinili bez našeg Google kalendara. Ne samo da možemo organizirati svakodnevni raspored, već nam pošalje i podsjetnik 10 minuta prije sastanka ili neke obveze. 
Slack: Prestanite pretraživati ​​i filtrirati e -poštu i grupne tekstualne poruke i preuzmite Slack. Možete spojiti različite kanale za različite razgovore, a sve će vam biti dostupno u istoj aplikaciji.
Asana: S Asanom se nećete pogubiti u raznim sastancima, poslovnim planovima i deadlineima.
CamCard: CamCard vam omogućuje skeniranje posjetnica, a zatim ih automatski sinkronizira s vašim kontaktima, kao i organiziranje kontakata po vašoj želji.

5 top aplikacija pomoću kojih će vaša videa na društvenim mrežama biti savršena!

Organizacijske aplikacije za  financije

Kažu da ako imate sređene financije manje ste tjeskobni. Mi se slažemo s time, ali to ne znači nužno i solidno stanje na računu, već su namijenjene za upravljanje novcem. 
Ellevest: Stvorene od žena za žene kako bi upravljale svojim financijama. Odredite svoje dugoročne, kratkoročne i ostale vrste ciljeva i štednje.
Mint: Mint će vam pomoći da idete prema željenom cilju i nadzirati vaše pretplate, jer ih je tako lako zaboraviti i platiti mjesečno – koje ne koristite.
Monarch: Personal Finance: Ova aplikacija omogućit će vam suradnju s partnerima aplikacije na vašim financijskim planovima!

‘Skrešite’ nepotrebne troškove: Najbolje aplikacije za štednju novca

Organizacijske aplikacije za svakodnevnicu

Ako ste poput nas, i želite pratiti pakete čim pritisnete “potvrdi plaćanje” ili vam ideje padaju na pamet u čudnim trenutcima, ove aplikacije su za vas.
Shop: Pratite svoje narudžbe čim pritisnete “potvrdi plaćanje”.
Calendly: Aplikacija za zakazivanje svega što vam padne na pamet u životu. Vjeruj nam.
Jour: Ne možemo dovoljno naglasiti koliko je važno zapisati stvari čim vam padnu na pamet, ovako vam je digitalni papir na dohvat ruke.
LastPass: Ova aplikacija će zapamtit će sve vaše lozinke umjesto vas. Ne treba ništa više reći.

Marina Matijević: Platforma ‘Ja Bolji Građanin’ zna sve tajne recikliranja!

Organizacijske aplikacije za kućanske poslove i zadatke

Tko voli kućanske poslove? Mi baš i ne, ali uz vođenje popisa, one će vam postati navika, a mail će vas podsjetiti što vas danas očekuje, pa ćete imati više vremena za mentalnu pripremu.
Todoist: Upišite sve obveze u aplikaciju i upravljajte svim zadatcima.
Any.do: Uz ovu aplikaciju nikada nećete zaboraviti pokupiti odjeću s kemijskog ili tortu za rođendan kolege iz ureda. 
Productive: Nabavite ovu aplikaciju za izgradnju novih navika i postavljanje vlastitih ciljeva.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime