Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Ovo je, prema izboru struke, najbolji bar na svijetu!

Luksuzni hotel Connaught u Londonu sa svojim Connaught Barom osvojio je prvo mjesto na listi 50 najboljih barova na svijetu. Ovaj elegantni bar poznat je po posluživanju koktela s popularnog 'Martini trolleya' – specijalnih kolica za pripremu koktela

The Connaught Bar proglašen je brojem 1 nakon opsežnih konzultacija s više od 500 djelatnika, vlasnika barova i bartendera. Odiše stilom kubizma, odjeća osoblja je pažljivo odabrana, a najpoznatiji su po ‘Martini trolleyu’ – kolicima na kojima bartender pred gostima radi i poslužuje personalizirana pića.Mješavina viskija i sherryja nazvana ‘Magnetum’ navedena je kao jedan od istaknutih koktela Connaught Bara. “Skidam kapu vlasnicima i zaposlenicima Connaught Bara, nesumnjivo jedan od najboljih koktel barova našeg doba”, rekao je Mark Sansom, urednik portala The World’s 50 Best Bars.
“Na popis su dospjeli 2010. godine, a njihova kvaliteta postupno je rasla i zasluženo došla do pozicije na kojoj su danas.”, objasnio je odluku.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli The Connaught (@theconnaught)

Dante u New Yorku, kojeg su i Spirited Awards i The World’s 50 Best Bars proglasili najboljim svjetskim barom, ove je godine zauzeo drugo mjesto. Treće mjesto pripalo je The Clumsies-u u Ateni, a slijedi ga Atlas u Singapuru. U međuvremenu, čak četiri bara sa sjedištem u New Yorku uspjela su se pozicionirati na listu 50 najboljih barova na svijetu: Attaboy na 12., Nomad na 13., Katana Kitten na 16. i Employees Only na 38. mjestu.

Cijeli popis najboljih svjetskih barova možete pogledati na portalu The World’s 50 Best Bars.  

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli The Connaught (@theconnaught)

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli The Connaught (@theconnaught)

Fotografija: @theconnaught

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime