Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

Prvo ispeci, pa reci: Ovo su jedni od najgorih ‘upada’ pri upoznavanju

Prema istraživanjima OnePoll-a i HUD-a, neki su izrazi i upadi toliko loši pa ih pokušajte izbjegavati u što širem luku. Stoga vam donosimo neke od definitivno najlošijih 'fora' pri upoznavanju

Upoznati drugu osobu uz neki fora upad nije lako. Trebao bi biti kratak, razumljiv i simpatičan, ali s obzirom da o osobi kojoj želite prići ne znate ništa, lako se možete ‘opeći’.Istina je, vrlo je malo rečenica za koje možemo reći da su dobre za upoznavanje, ali neke su stvarno – užasne. Umjesto njih, ponekad sasvim obično ‘Bok ja sam…, a ti?’ ili neki lijepi komplimet najbolje prolaze.

Prvi je dojam ipak najvažniji

Sigurno ste se nekada našli u situaciji da vam je prišla osoba koja vam se sviđala, ali to što je rekla je bilo toliko loše da ste je automatski odbili. Jasno, trema je prisutna i mislite kako su sve oči uprte u vas. Prije svakog upoznavanja razmislite o onome što ćete reći, jer ipak je prvi dojam najvažniji.

Istraživanjem, koje je u ime aplikacije za pronalazak partnera HUD proveo OnePoll, intervjuirano je 2000 ljudi, a 55 posto njih je reklo da smatra kako su skoro svi upadi loši i da ih treba ‘zabraniti’. Prema istraživanjima OnePoll-a i HUD-a, neki su izrazi i upadi toliko loši pa ih pokušajte izbjegavati u što širem luku.

Ove upade obavezno – izbjegavajte

“Jesi li mađioničarka? Jer kad te pogledam, sve nestaje.”

“Zovem se Microsoft. Mogu li se večeras srušiti kod tebe?”

“Jesi li putnica kroz vrijeme? Jer te mogu vidjeti u budućnosti.”

“Sigurno si umorna – jer si mi cijelu noć trčala u mislima.”

“Mora da sam u muzeju jer ti si umjetničko djelo.”

“Dodirni moju košulju. Od čega je napravljena? Sigurno od materijala za dečka.”

“Nešto nije u redu s mojim telefonom. U njemu nema tvog broja.”

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime