Srijeda, 20 rujna, 2023

Hoće li vaša veza uspjeti ovisi o njezinom – bivšem?

Bez namjere zabadanja nosa u njezine intimne stvari, odgovori na ova pitanja dat će vam uvid u to kakvu vezu možete očekivati...

Postoje osobe koje doista ne zanima odnos njihove sadašnje djevojke s bivšim. Postoje i one koje žele saznati sve detalje i ljubomorno uspoređuju svoj odnos i njezin s bivšim. Postoje i one u sredini koje ne idu u detalje, ali svakako žele biti upoznati s određenim činjenicama. U koju skupinu spadate vi?Čak i ako ste najliberalnija osoba na svijetu stručnjaci za veze ipak savjetuju kako neke stvari morate znati o bivšoj vezi vaše sadašnje djevojke. Bez namjere zabadanja nosa u njezine intimne stvari, odgovori na ova pitanja dat će vam uvid u to kakvu vezu možete očekivati.

Pa krenimo…

1/ Kakvo ti je bilo prvo ljubavno iskustvo? 

Postoje istraživanja, poput onog u časopisu “Journal of Sex and Merital Therapy“, koja potvrđuju da osobe koje su imale traumatičan prvi seks mogu imati i vrlo nisko samopouzdanje. Stoga će vam odgovor na ovo pitanje otkriti ima li vaša djevojka određene strahove proizašle iz lošeg iskustva. Vi ste tu da joj pomogne ako ih ima, da ih ublažite ili još bolje, da joj pomognete da ih zaboravi.

2/ Zbog čega si se s bivšim najviše svađala?

I dalje ne trebate zalaziti u prevelike detalje, jer svađaju se svi normalni parovi, no stvari koje su joj najviše smetale i zbog kojih je prigovarala bivšem otkrit će vam na što vi morate pripaziti.

3/ Jesi li prevarila bivšeg?

Ne slažemo se s onom “tko jednom prevari, uvijek vara”, no istraživanje časopisa “Archives of Sexual Behavior” otkrilo je kako 1 od 5 žena priznaje nevjeru. Dodamo li kako je seksualna nekompatibilnost razlog prevara u polovici slučajeva onda je dobro da to znate – jer želite poraditi na tome da zadovoljite njezine kapacitete, zar ne?

4/ Što je razlog prekida njezine bivše veze?

U većini slučajeva ostavljene žene teže preboljevaju prekid veze, a mogućnost da je ostavljena zbog druge žene većini žena poljulja samopouzdanje. Ako je to razlog prekida imajte više razumijevanja za njezino nepovjerenje na početku veze. Ako je ona ta koja je prekinula vezu, možete biti sigurni da je bivšeg preboljela.

5/ Želiš li zbog nečega?

Žne najviše žale zbog loših iskustava u vezi, a nekima ona i obilježe cijeli život. Nadamo se kako ona ipak nisu bila toliko traumatična, a otkrije li vam žali li zbog nekih propuštenih prilika, možda ćete joj vi pružiti priliku da ih proživi s vama!

Pročitajte još...

Corona-cuffing: Koliko je pandemija promijenila ljubavni život samaca?

Jesmo li se zbog pandemije više otvorili i pružili priliku ljudima kojima prije ne bismo dali šansu? Je li se pojam druženja zauvijek promijenio i hoće li takozvani zločesti dečki pokazati svoje pravo lice kada se (nadamo se) pronađe cjepivo?

Znate li koji je najmoćniji afrodizijak koji utječe na seksualnu privlačnost?

Što je to što nas privlači nekoj osobi, a odbija od druge? Otkrijte harmon koji je najmoćni afrodizijak

Kako je filmska industrija mistificirala ženski orgazam

Svi bismo voljeli izgledati kao filmske zvijezde za vrijeme seksa, no koliko smo milja u stvarnosti udaljeni od izmišljenih scenarija?

Mitovi o maratonu: Koliko doista traje prosječan seksualni odnos?

Prema istraživanjima provedenim zadnjih godina, većina ljudi priželjkuje da im seksualni odnos traje barem - 30 minuta! No, realnost je sasvim drugačija...

Povezano

Matt Rife – bezobrazno zgodan komičar i zvijezda društvenih mreža

Dovitljivost, opuštenost, šarm, karizma, scenski nastup pa čak i hrabrost u komunikaciji s publikom ključni su za uspjeh komičara. Sa sigurnošću možemo reći da Matt Rife ima sve od toga

Zašto muškarce bole testisi – i kako ih liječit?

Važno je naučiti kako prepoznati simptome i pravovremeno reagirati za rješavanje tegoba povezanih s boli u testisima

Postoji li stvarna razlika između kože muškaraca i žena?

Muškarci često imaju masniju kožu koja zauzvrat sprječava nastanak bora, pa se kod njih starenje pojavljuje kasnije nego kod žena, no kod muškaraca je promjena brža kada počne

7 zdravstvenih pregleda koje bi svaki muškarac mlađi od 40 trebao obaviti

Donosimo sedam važnih zdravstvenih pregleda koje bi svaki muškarac trebao obaviti ove godine. Mnoge od njih može obaviti vaš liječnik primarne zdravstvene skrbi, a ako ne može, može vas uputiti stručnjaku koji može

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime