Ponedjeljak, 27 rujna, 2021

Hoće li vaša veza uspjeti ovisi o njezinom – bivšem?

Točnije, o odnosu kakav je imala s njim. Bez namjere da zabadate nos u njezine privatne stvari, kroz odgovore na ova pitanja ipak ćete saznati stvari koje su vrlo bitne za vaš (budući) odnos

Postoje osobe koje doista ne zanima odnos njihove sadašnje djevojke s bivšim. Postoje i one koje žele saznati sve detalje i ljubomorno uspoređuju svoj odnos i njezin s bivšim. Postoje i one u sredini koje ne idu u detalje, ali svakako žele biti upoznati s određenim činjenicama. U koju skupinu spadate vi?

Čak i ako ste najliberalnija osoba na svijetu stručnjaci za veze ipak savjetuju kako neke stvari morate znati o bivšoj vezi vaše sadašnje djevojke. Bez namjere zabadanja nosa u njezine intimne stvari, odgovori na ova pitanja dat će vam uvid u to kakvu vezu možete očekivati.

Pa krenimo…

1/ Kakvo ti je bilo prvo ljubavno iskustvo? 
Postoje istraživanja, poput onog u časopisu ‘Journal of Sex and Merital Therapy’, koja potvrđuju da osobe koje su imale traumatičan prvi seks mogu imati i vrlo nisko samopouzdanje. Stoga će vam odgovor na ovo pitanje otkriti ima li vaša djevojka određene strahove proizašle iz lošeg iskustva. Vi ste tu da joj pomogne ako ih ima, da ih ublažite ili još bolje, da joj pomognete da ih zaboravi.

2/ Zbog čega si se s bivšim najviše svađala?
I dalje ne trebate zalaziti u prevelike detalje, jer svađaju se svi normalni parovi, no stvari koje su joj najviše smetale i zbog kojih je prigovarala bivšem otkrit će vam na što vi morate pripaziti.

3/ Jesi li prevarila bivšeg?
Ne slažemo se s onom ‘tko jednom prevari, uvijek vara’ no istraživanje časopisa ‘Archives of Sexual Behavior’ otkrilo je kako 1 od 5 žena priznaje nevjeru. Dodamo li kako je seksualna nekompatibilnost razlog prevara u polovici slučajeva onda je dobro da to znate – jer želite poraditi na tome da zadovoljite njezine kapacitete, zar ne?

4/ Što je razlog prekida njezine bivše veze?
U većini slučajeva ostavljene žene teže preboljevaju prekid veze, a mogućnost da je ostavljena zbog druge žene većini žena poljulja samopouzdanje. Ako je to razlog prekida imajte više razumijevanja za njezino nepovjerenje na početku veze. Ako je ona ta koja je prekinula vezu, možete biti sigurni da je bivšeg preboljela.

5/ Želiš li zbog nečega?
Mnoge studije otkrivaju kako žene najviše žale zbog loših iskustava u vezi, a nekima ona i obilježe cijeli život. Nadamo se kako ona ipak nisu bila toliko traumatična, a otkrije li vam žali li zbog nekih propuštenih prilika, možda ćete joj vi pružiti priliku da ih proživi s vama!

Pročitajte još...

Corona-cuffing: Koliko je pandemija promijenila ljubavni život samaca?

Jesmo li se zbog pandemije više otvorili i pružili priliku ljudima kojima prije ne bismo dali šansu? Je li se pojam druženja zauvijek promijenio i hoće li takozvani zločesti dečki pokazati svoje pravo lice kada se (nadamo se) pronađe cjepivo?

Feromon – moćni afrodizijak koji utječe na seksualnu privlačnost

Što je to što nas privlači nekoj osobi, a odbija od druge? Otkrijte harmon koji je najmoćni afrodizijak

Kako je filmska industrija mistificirala ženski orgazam

Svi bismo voljeli izgledati kao filmske zvijezde za vrijeme seksa, no koliko smo milja u stvarnosti udaljeni od izmišljenih scenarija?

Mitovi o maratonu: koliko doista traje prosječan seksualni odnos?

Vjerojatno je to pitanje koje muči generacije muškaraca i žena, a vjerujemo kako su se njime bavili i ljudi koji su živjeli stoljećima prije...

Povezano

Opet su krenula šuškanja: Hoće li agenta 007 prvi put glumiti žena?

Donosimo 10 imena o kojima se u kuloarima najozbiljnije govori kao o budućim tajnim agentima 007 - hoće li to prvi u put u povijesti biti jedna žena ili možda Azijat, ili se uloga smiješi nekima od najšarmantnijih glumaca današnjice?

Muške košulje za prijelazno razdoblje: 15 trendi modela za sve prigode

Bilo da su bijele, u zagasitim ili svijetlim nijansama ili s uzorkom košulje su definitivno klasik koji bi svaki muškarac trebao imati u svom ormaru. Mi smo odabrali 15 modela koji će ove jeseni definitivno biti in

Obožavat ćete ih: Najbolji Marvel Lego setovi za ljubitelje superjunaka

Od Marvelovih LEGO figura do čitavih Marvelovih LEGO zbirki, i vi možete postati jedan od heroja, bilo da se radi o Hulku ili Spider Manu...

Marvel ispunio san bivšem veteranu – ilustrirao ga kao superheroja

Marvel je stvorio neke od najvećih izmišljenih superjunaka svih vremena: Spider-Mana, Iron Mana, Thora, Captaina America, The Hulka... Ali njegov posljednji junak temelji se na stvarnoj osobi

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime