Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Novi muški miris koji nas je nakon dugo vremena oborio s nogu

Burberry Hero u prvi plan stavlja modernu muškost, poigrava se sa suštinom iskonskih ljudskih i životinjskih instinkta, kanalizirajući dualnost između snage i osjetljivosti

Čim se na internetu pojavila nova Burberryjeva kampanja s američkim glumcem Adamom Driverom u glavnoj ulozi, odmah je bilo jasno da je novi parfem Burberry Hero apsolutni hit na tržištu muških parfema.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Adam Driver (@adamdriversource)Kampanja službenog naziva “Driver’s Driver” najavljena je ranije ovog mjeseca kad je Driver javno otkrio da će biti zaštitno lice novog parfema. U središtu pozornosti je promotivni video u kojem glumac nominiran za Oscara juri za konjem na plaži, a zatim se pretvara u poluljudsko biće, u kentaura. Video je režirao Jonathan Glazer, a sjajne fotografije seksepilnog Adama potpisuje Mario Sorrenti.

Moderna muškost u prvom planu

Stvaranje mirisa tako je osoban i intiman proces, a to sam posebno osjetio za Burberry Hero – moj prvi mirisni brend. Htio sam da Burberry Hero u prvi plan stavi modernu muškost, da se poigra sa suštinom iskonskih ljudskih i životinjskih instinkta, kanalizirajući dualnost između snage i osjetljivosti, istaknuo je kreativni direktor Riccardo Tisci.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Burberry (@burberry)

“Oduševljen sam što sam radio s nevjerojatnim Adamom Driverom na utjelovljenju ovog parfema. On ima tu nevjerojatnu dubinu u artikuliranju onoga što muškost danas znači – kako snaga može biti suptilna, a emocije je mogu još dodatno osnažiti. Thomas Burberry bio je čovjek koji je također slavio tu ravnotežu, koristeći moćnog, ali romantičnog konja kao kultni amblem svoje marke”, dodao je Tisci.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli mario_sorrenti (@mario_sorrenti)

Naslovna fotografija Mario Sorrenti za Burberry

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime